Hogyan közelítenétek? (beszélgetés)
Egyébként 150-200 évvel ezelőtt a lányoknak tanították ezt, hogy hogyan kell férfiakat csábítani. Valószínű ezt a fortélyt tudja egy olyan nő, aki terepjáróval közlekedik fél kiló arannyal a testén:)
Szerintem nem csak a fiúk tehetnek arról, hogy nem kezdeményeznek egy beszélgetést.
Ezek nagyon jó kis sztorik, és szerintem még aranyosak is .:) Vagy is számomra.. egyébként is megkerestem már Facebook-on de bejelölni nagy butaság lenne,mert lehet Ő nem is figyelt fel annyira rám mint én rá.
A meccset pedig átgondolom, annak picit utána kell járnom :) Viszont, kicsit hiszek a sorsban és az apró pici jelekben.. 12.-es számú mezet visel, én pedig 12.-én születtem, és egyben ez a szerencse számom is. :)
Ha hínak hogyne mennénk! ;)
Nehogy megőd' Magad, akkor ki eszi meg azt a ménkő sok sült krumplit!???? :D
Ja és mielőtt ez picit zakkant dolognak tűnne, az ember bizony tezs ilyeneket a kívánt személyért! Egyszer egy koliban együtt lifteztem egy sráccal, de nem igazán néztem ki az. Aztán a belső hálózaton 10 perc múlva kiírta, hogy milyen ruhában volt az a szőke lány, akivel szeretne megismerkedni.
De olyan is volt, hogy a gaszroenterológia előtt álltam épp arra várva, hogy behívjanak, mikor megláttam hogy egy ápoló fiú nagyon nézeget. eStére már be voltam nála jelölve fb-on, mert utánam kérdezett a dokinál. :)
Arra viszont figyelj, mert ha netalán foglalt lenne, akkor ezt tartsd tiszteletben.
Mert ebül szerzett jószág ebül vész el!
Na végre...már majdnem a Tiszába öltem magam...:DD
'Esküvőre' megyünk?:)
Jaj! Anyám! :DDDDD
A papírt, vagy a csipkéset? :)))
A nevét már tudom, hallottam is egy-két dolgot Róla viszont az egyetlen felhasználható infó az, hogy focista illetve csak hobbi szinten, de sok meccset játszanak. Viszont egy meccsen megjelenni, hát nem tudom mennyire lenne fura..:)
-Egyébként az első tanácsodat tutira kifogom próbálni, maximum nem jön be. :) Nincs veszteni való!
Esetleg, ha tudod (pl. ha kis város), kinyomozhatnád a nevét, aztán valami közösségi portál segítségével rájönnél, hová jár szórakozni/edzeni stb. Azért kötetlenebb terepen mégis csak könnyebben ismerkednek az emberek, pláne a félénkebbek. :)
Hisz az is lehet, hogy hiába tetszel neki és mosolyogsz, nem mer lépni ilyen helyeken. De azért előbb tényleg a legelső tippemet érdemes kipróbálni! :)
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- 20hónapos kaukázusi juhász kutyánk nagyon vad, ha idegenek közelítenek a kapuhoz, lehet valamit javítani ezen a helyzeten?