Hogyan kezdjek hozzá a nyelvtanulásnak (angol) nyelvtanár nélkül? (tudásbázis)
Hát ezért ez az otthon tanulás, tanár nélkül nekem kicsit csücskösnek tűnik.
De köszi a választ. A párkapcsolati résztől ne félnek, van fix, habár ki tudja :PP
Igazándiból ezen még nem gondolkodtam, hogy férfi vagy nő lenne jobb, de sztem lényeg, h korban közelebb álló legyen, pl 20-30 közötti.
de milyen tanárt szeretnél? Férfi/nő, idős, fiatal? Ezt előtte szerintem jó, ha tisztázod magadban. Van egy barátom, aki tanít most egy lányt, kicsit bele is szeretett, és ez elég sok komplikációhoz vezethet... Ezért jó, ha egy csúnya 60-as tanárhoz mész inkább :))
Vagy ahogy itt a többiek is, tanulj otthon, nyelvtanár nélkül. Más lehetőség tudtommal nincs is.
Na itt is irkálok, bár nem tűnik túl nagy pörinek ez a fórum sem..
az angolomat kéne csiszolgatni, ehhez keresek oktatót.
pesten keresek, belvárosban lehetőleg.
köszi..
F
Sziasztok! Eladom a Kreatív Angol (kezdő és haladó), és a Kreatív Német csomagaimat!
Nagyon kedvező áron!
ninike5@freemail.hu
Menj olyan helyre, ahol angolul kell beszélned. A legjobb lenne pár nap Anglia.
Vagy egy angol klub.
A lényeg, hogy ne magyarul kelljen boldogulnod.
Váci utca, Budapest?
Ez attól függ, hol laksz?
Addig is nézd a TV-ben a BBC Prime-ot.
DVD-ket először magyar felirattal, majd angol felirattal ugyanazt.
Nagyon jó az 1000 kérdés, ezer válasz c könyv is.
Mennyi időd van rá?
Szia! Én a kreatív nyelvtanulás módszert javaslom, amellyel viszonylag gyorsan meg lehet tanulni a nyelvet.
próbálj rákeresni a Googléban,mert elfelejtettem a pontos címet.
Szia!
Szerezz be valakit akivel beszélgethetsz(pl. erre is jó egy nyelvtanár, ráadásul javít, ha valami nem stimmel), mert a nyevtant meg tudod tanulni könyvből, meg a szavakat is be lehet magolni, de ha nem tudsz beszélni, az egészet kidobhatod az ablakon. Szerintem.
Szia!
Dohár Péternek vannak nagyon jó kis könyvei, nézz utána! Nekem is ezt javasolta az angoltanár barátnőm!
További ajánlott fórumok:
- Ki mit szól hozzá, hogy viseli, ha a párja nélküle megy szórakozni, buliba?
- Ha munkahely nélkül magam után fizetném a tb-emet, az mennyi és hol és hogyan kell elintézni, befizetni? Mi kell hozzá?
- Feltétlenül kell a nyelvtanuláshoz az adott nyelv nyelvtana?
- Lehet-e nyelviskolában tanítani nyelvtanári diploma nélkül?
- Angolul szeretnék tanulni. Hogyan fogjak hozzá? Keressek nyelvtanárt? Ki, mit ajánl? Minden tanács jól jön.
- Angol nyelvtanulás mellett/után mennyire húzós az olasz? Főleg a nyelvtana? Könnyen keverhető az angollal?