Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan készül az éttermi császármorzsa? fórum

Hogyan készül az éttermi császármorzsa? (tudásbázis)


2009. okt. 6. 12:48
71.bejegyzésem pontosan
2009. okt. 6. 12:47

énis a horváth ilona szerintit szoktam csinálni,jobban pirítsd meg és lehet jobb lesz a naplómban van kép is róla valamelyik bejegyzéésben hogy néz ki készen.

pont ma reggel készítettem

10. chrissi (válaszként erre: 6. - Kiramiri)
2009. márc. 20. 22:46
Én is ezt a változatot készítettem el.Óriásmazsolával...Még a serpenyőt is kinyalták:))) Nagyon finom!
2008. júl. 9. 21:21
Ezt a receptet én is kipróbálom...
8. szanád (válaszként erre: 7. - Csillu77)
2008. márc. 4. 13:31

szia

örülök hogy már alakul ,mivel ez éttermi reci alapján van, így természetesen szétesik.... próbálkozz csak tovább

2008. márc. 4. 13:27

Köszönöm a másik tippet is!


Szanád, a tiédet már kipróbáltam, igaz, krónikus időhiányban, de nagyon ízlett, ebben benne van az ígéret, hogy szétesik... :-)

Igaz, a párom a múlt héten megint evett étteremben és már ott is darabosat adtak fel. Azt monta, kb. olyan volt, mint amit a Te recepted alapján csináltam. :-)

2008. febr. 25. 19:25
én a [link] honlapról csináltam meg kb a 20. recept amit kipróbáltam és végre finom lett, nem eset szét olyan igazi morzás lett. ajánlom
5. csillu77 (válaszként erre: 4. - Szanád)
2008. febr. 2. 19:08

Köszi szépen, én se jártam erre napokig. :-)

Ha jól értem, ebben a változatban nincs is búzadara.:-D Hamarosan megpróbálkozom vele és beszámolok az eredményről.

2008. jan. 31. 14:08

bocsika hogy csak most írok ,de úgy elkallódott a recikönyvem hogy alig találtam meg

Íme a recept

4 db tojássárga

5dkg margarin

5 dkg porcukor

30 dkg liszt

4 dl tej

4 tojásfehérje

5dkg porcukor

1.dl étolaj

só ,citromhéj , vaníniál cukor


Készítés

a tojássárgát a margarinnal ,a sóval ,a cit,héjjal ,a van.cukkal.a cukorral habosra keverjük,hozzáadjuk a lisztet majd a tejet és végül lazán belekeverjük a felvert tojásthabot amibe a cukrot is belekevertük.

amaegfelelő edénybe az olajat felmelegítjük ,majd beleöntjük a masszát , amit kevergetünk ,egy idő után morzsákra esik ,nem szabad túl sütni


Én ezt a változatott étteremben csináltam , mindig meg voltak vele elégedve ,remélem a férjednek is bejön majd

fontos hogy az anyagokat pontosan mérd ki , ez kb 4-5 adagnak felel meg

Majd írd meg hogy sikerült

2008. jan. 30. 12:47
Köszi előre is. Az igazság az, hogy évek óta készítem a Horváth Ilona-féle recept szerint, de a párom minden alkalommal megjegyzi, hogy finom-finom, de mégsem annyira apró és száraz, mint étteremben... Próbálkoztam már sütőben teljesen szárazra sütni és ledarálni, de nem sikerült eltalálni a megfelelő paramétereket.
2008. jan. 30. 12:13
le fogom neked írni ,de elő kell kerítenem a receptet
2008. jan. 30. 11:46
Hogyan készül az éttermi császármorzsa?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook