Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell só-liszt gyurmát csinálni? Mik az arányok? fórum

Hogyan kell só-liszt gyurmát csinálni? Mik az arányok? (tudásbázis)


13. borbelya (válaszként erre: 12. - Vereskati)
2009. okt. 19. 20:27
Valószínű azt választom majd.
12. vereskati (válaszként erre: 11. - Borbelya)
2009. okt. 19. 19:50
Háááááát, nem is tudom. Kapható kiégethetô gyurma, az tartósabb.
11. borbelya (válaszként erre: 10. - Vereskati)
2009. okt. 19. 19:49
De gondolom a polcodon van. A férjemnek készítenék belőle ajándékot, ami eléggé igénybe lenne véve, szerinted?
10. vereskati (válaszként erre: 9. - Borbelya)
2009. okt. 19. 18:03
Nekem van kb. 10 éves belôle, még a gyerekem csinálta a suliban.
2009. okt. 19. 18:02
És mennyire tartós? Úgy értem mennyire törékeny?
8. Zarahell (válaszként erre: 5. - Fdóri)
2009. okt. 19. 17:58
..nekem nem lett avas szaga.. mondjuk én tettem még bele fahéjat is, így illatos. :)
2009. okt. 19. 17:54

épp ma déluán csináltam.

én csak kb-ra csinálom, ugyananniy só mint liszt, és bele egy löttyintés olaj. Majd annyi ví, hogy olyan állaga legyen, mit a vajas tésztának. Nem lehet elrontani, mert mindig tudsz rajt javítani:-))

2009. okt. 19. 17:52
Ha beírod a google-ba kimûvelôdhetsz e téren:)
2009. okt. 19. 17:50
Ne tegyél bele olajat, mert avas szaga lesz. egyébként fele-fele + pici vízzel szoktuk csinálni.
4. Zarahell (válaszként erre: 3. - Zarahell)
2009. okt. 19. 17:46
+ természetesen víz.. :)
2009. okt. 19. 17:46
Egy másik recept szerint fele-fele arány, de egy kis olaj is kell hozzá.
2009. okt. 19. 17:34
2/3 rész liszt, 1/3 rész só és egy kevés víz, amivel össze tudod gyúrni. Ne legyen lágy, mert akkor ragad! Esetleg temperával színezheted is, de a mű elkészülte után is lehet festeni.
2009. okt. 19. 17:32
Hogyan kell só-liszt gyurmát csinálni? Mik az arányok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook