Hogyan kell azt kezelni ha egy főnöknek tetszem? (beszélgetés)
Es ugye neked nem is tetszik mi????Kenjel neki le egy hazait,es abba hadja....egyszeru mind a pofon csapas...
Én ilyent tettem volna? :)
Szóval ne moss össze akkor mindenféle hazudozóval...Nem hazudozni szoktam ide járni, hanem másokat okosítani lehetőségeim szerint...
Lehet hogy régebben is mondta már a nejem, csak akkor annyira nem ragadt meg az emlékezetemben, mint a másik említett eset, amikoris ellökte a már túlságba is felizgult főnökét...Viszont valamelyik nap említettem neki az egyik hölgy történetét,azét, akin gunyólódtak a főnöke, és a vendége, hogy úgymond "ki is veri a főnök szerszámát", és kérdeztem tőle hogy ő egy ilyen esetben mit csinált volna? Erre mondta hogy ő bizony egy-két ilyen eset után MOBILTELEFONRA vette volna a dumákat, és alkalomadtán feljelentette volna a főnököt zaklatásért, ha nem szokott volna le rohamos gyorsasággal az ilyen tréfákrol...És ekkor kérdeztem újfent, hogy neki milyen esetei voltak a saját főnökével...Ugyanis emlékeztem rá, hogy régebben sok problémája volt a szexéhes vállalatigazgatóval...
És erről a történetről eddig nem tudtál? :) Nem a gazdag képzelőerőd szülte ezt a történetet? :)
Mindenesetre valamelyik nap beszélgettem a nejemmel erröl a témárol, éshát mivel neki ugye gazdag tapasztalatai vannak már sajnos ilyesmi ügyekben, elmondott egy másik történetet is a téma kapcsán, amikoris a főnöke rá volt szállva a kezdeti időkben...Az ő védekező taktikája az volt, hogy ugye a FIZIKAI jellegü zaklatást szintén fizikai módszerekkel szerelte le, a "lájtosabb" próbálkozásokat meg úgy,hogy NEETSÉGESSÉ TETTE a kujon főnököt...Pl. úgy, hogy amikor egyszer a főnöke felhívta az irodájában,és elkezdett behízelgő hangon hízelegni neki, hogy "annyira tetszik neki", meg "annyira akarja", meg "nagyon szeretne vele kettesben találkozni valahol", meg stb, stb, a nejem gondolkodás nélkül KIHANGOSÍTÓRA tette a telefont, és ott kacagott az irodában lévő többi munkatársával egyetemben a főnöke süket dumáin, sőt, még adta is alá a lovat...A főnöke meg ugye egyre jobban beizgult, mondott már fűt-fát, a nejem munkatársai meg már fetrengtek közben a kacagástol...Aztán amikor a nejem megunta a nyálas dumákat hallgatni, akkor közölte a fönökével, hogy:Átgondolta a dolgot, és a fönöke mégsem az esete, mivel nem szőke és kékszemü...Aztán kikapcsolta a telefont...Na...Az eseten kacagott aztán napokig a fél munkahely,a főnöke meghát meglehetősen leforrázva, kénytelen volt jó darabig visszafogni magát...És mivel az EGÉSZ MUNKAHELY tisztában volt a zaklatás tényével, már nemis bocsájthatta el sehogyse a nejemet ilyen-olyan ürüggyel dühében...
nemsokara "bena" leszel meg "naplopo" ha nem teszed szet a labad neki. meg fog alazni s te huzod a rovidet. az elejen kell veget vetni ennek s tudnia kell h miert hagyod ott. kesobb o fog kirugni s masoknak azt fogja mondani h nem vegezted el a munkadat. o pedig tiszta marad.
szerintem egy ocsmany diszno a fonokod. en lehordanam a sargafoldig majd felmondanek. ugy is az lesz a vege.
Amúgy erröl a támárol jutott eszembe,hogy régebben a nejemet is nagyon kerülgette a vállalatigazgatója...Éshát először próbált neki mindenféle apró ajándékokkal "kedveskedni", úgymond, de a nejem egyszer-kétszer a fejéhez vágta aztán az ajándékait, úgyhogy megpróbált aztán az ürge radikálisabb módszerekhez is folyamodni...Egy adott alkalommal nekiszorította a nejemet a falnak, de ő nem esett kétségbe, hanem hirtelen akkorát taszított az ürgén, hogy az nekiesett az íróasztalának és átfordult rajta, mint egy marionettbábu...Aztán ottmaradt ülve a földön mint egy nagy "lószerszám"...Na...Az ürgében volt azért annyi önirónia, hogy elkezdett magán,meg ezen az egész szitun nevetni, aztán ÖRÖK IDŐKRE LESZÁLLT A NEJEMRÖL...Később kérdeztem a nejemet, hogy ha tovább próbálkozott volna a fickó, akkormit csinált volna, mire mondta a nejem, hogy:"Lerúgtam volna a legnemesebb testrészét, de úgy, hogy többet nemigen használhatta volna semmire"...Szóval a lényeg az,hogy INNENTÖL KEZDVE az igazgató még beszélni is egész más hangon beszélt a nejemmel...
Miért lenne "hímsoviniszta" a nézetem? Kit bántottam vajon meg? Azért ugye te sem gondolod azt, hogy EGY KATEGÓRIA lenne az, ha egy férfi főnök legyűri az íróasztalára a női beosztottját, és jól megizéli, illetve ha egy férfi beosztott gyűri le a női főnökét annak az íróasztalára a főnöki irodában és keféli jól meg...Azért a két eset ég és föld...Az utóbbibol CSAK JÓL JÖHET KI A BEOSZTOTT, de az előbbiböl CSAKIS ROSSZUL...Minden esetben...Főleg ha a beosztott hölgynek van férje-családja is...
Vedd fel telóra! Később még jól jöhet! És lehet, hogy segítséget kérni valakitől...
Mert alapból egy nyuszi típus vagyok, nem tudom az ilyen dolgokat kezelni + főnökről van szó.
5 hónapja vagyok itt.
Vedd fel telóra ezeket a dolgokat!
Mennyi ideje dolgozol ott?
Én elküldtem volna anyukájába. Szemrebbenés nélkül.
Egyébként miért hagyod, hogy így beszéljen veled, rólad? Mindenki annyit enged meg magának, amennyi megengednek neki.
Hagyd ott,csak hetek kérdése és ő rak ki...
A mai eset:
Már írtam hogy egy közönséges, proli p*raszt a hapsi.
Ma éppen dolgozom mikor megjelenik ő meg egy másik hapsi. Beszélgetnek, beszélgetnek, erre megszólal hogy "Mit gondolsz egész nap a f**zomat vertem?" mire megszólal a másik "Nem, azt hittem XY (és mondta a nevem) csinálta azt" aztán egy nagypt nevettek...
Hát azt hittem rosszul hallok. Na most ilyen esetre mit lehet mondani? Úgy tettem mint aki nem hallja, de felfordult a gyomrom.
Aztán rá 1 órával meg valamit beszéltem vele és éppen valaminek a működését magyarázta, majd hozzátette hogy "nagy érzékeny műszer. olyan mint te". Nagyon sok ez a hapsi már.
Ez hímsoviniszta vagy naív nézet? (Vagy mindkettö?) :)
Nem gonosz, valami egészen más lehet, különben csipáznám a sztájlját.
Nem fogok aludni az izgalomtól. Ignorálj :P
Én nem konkrétumot mondtam. Csak úgy nagy általánosságban beszéltem. :)
Amennyiben nő a beosztott és férfi a főnök, akkor ajánlatos dolog vagy rögtön letisztázni, hogy: "Szálljon le rólam uram, de azonnal", vagy minnél hamarabb munkahelyet változtatni...MINNÉL HAMARABB...Ha viszont nő a főnök, és férfi a beosztott, akkor nyugodt lelkiismerettel bele lehet menni a szexuális kapcsolatba...(Feltéve persze hogy még nőtlen az adott férfi, vagy legalábbis nem féltékeny természetü a felesége...)Végülis férfiak részéröl gyakorlatilag nincs sohasem tétje a szexuális kapcsolatnak,nemúgy mint nők esetében...
Nem a fenekem fogta meg, hanem a derekam. De mondjuk nem sok különbség. De az biztos hogy nézeget mindig.
Csak én? :O Tuti adnék egy nyaklevest!
akkor is hárítani kell, normálisan,finoman,ne legyen "sértve" a felettes...
Azért van olyan, amikor nem lehet nem észrevenni... Amikor pölö megfogják a fenekedet. :O
Nem szabad észre venni,ugyanis a szex után a munkahely is kérdésessé válik :)
Igen, nagyon valószínű, hogy igazad van. :)
Már sokat rosszalkodtunk, és nem szeretném elvenni senki étvágyát, de az ilyen hapsikat abszolút nem érdekli, hogy kapcsolat, vagy család van. Az ilyeneket besorolom a primitív ösztönállatok közé, és a megoldás is lehet ezen a szinten van. Ha eltűrjük, tovább taperol, ha tiltakozunk, akkor ki vagyunk rúgva.
További ajánlott fórumok: