Szerintetek nem kellene az undort keltő témákat külön kezelni, hogy ne legyenek mindig az arcunkban? (beszélgetős fórum)
"nem túl kellemes témáknak"
A nem túl kellemes témák is hozzá tartoznak az életünkhöz.
Ez egy olyan portál amibe tulajdonképpen a politikán kívül minden belefér,és bármilyen kérdésünk lenne,vagy csak kíváncsiak vagyunk egy-két dologra ,pofon egyszerűen megtalálható rájuk a válasz,vagy olyan fórum,ahol már kitárgyalták ezt,természetesen baráti csevegős,vagy épp vitázós stílusban.
Pont ez adja meg a Hoxának a varázsát.
figyejjmá lehet mert undort keltő vagy.
:)
ha bárki visszaolvas, láthatja, hogy rajtam kívül is volt, akit ez zavart.
nem azt mondom, hogy nincs helye ezeknek a témáknak, csak azt tartom túlzásnak, hogy folyton ezeket lássam, valahányszor a kijelzőre nézek.
persze akit nem zavar, az ezt nem értheti.
azt hittem, ez eddig is egyértelmű volt, hiszen én tettem fel a kérdést.
de már értem, hogy neked pl. miért nincs ilyen problémád.
akkor válts a fórumra.
Akkor mi a bánatok?:))))
Visszaolvastam,de körömgombáról,meg szemérem ajkakról,meg anális szexről a fórumokban van szó ,én úgy tudom,de javíts ki ha tévedek?:))
nálam sem, de ha ilyen helyzetben lennék, nem az egyébként jól funkcionáló portált szervezném át, hanem kaja közben mást olvasgatnék.
nekem ettől a szótól lesz hányingerem, hogy "undor"...
ez a fórumcím gusztustalan... nekem ... :S
Konkrétan milyen témákra gondolsz?
Nem látok olyat, ami undort keltene..
Amúgy ,elárulnád ,hogy mikre gondolsz,konkrétan.
Mert azóta folyamatosan olvasgatom a fórum címeket és egy sem akadt fenn a rostán,amitől elmenne az étvágyam....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Van-e még a vasárnapi ebédnek értelme? Jó ötletnek tartod-e, hogy vasárnap a boltok zárva legyenek?
- Szűrővizsgálatok kötelezőek legyenek vagy ne
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Ki határozza meg hogy milyen tantárgyak legyenek az iskolában?
- Szerintetek melyek azok az alap ruhadarabok, amelyek minden nő szekrényében megtalálhatók kellene legyenek?