Hogyan juthatnék el Debrecenből Csókakőre? (tudásbázis)
9. csera (válaszként erre: 8. - Csera)
2012. febr. 7. 14:14
Így már mindent megtalálok, van pár megállóhely bent Csókakőn is és úgy néz ki, hogy nem kell a Pesti forgatagba utazgatni, mert Hatvanban is megáll ez a vonat, vagy Füzesabony, majd meglátom melyik kevesebb kilométer!
8. csera (válaszként erre: 6. - Alkonyat)
2012. febr. 7. 14:07
ÁÁÁÁ, köszi! Vajon ez a Csókakői elágazás azt jelenti, hogy nem megy be a településre a busz?
Na, majd utána nézek.
7. csera (válaszként erre: 5. - Pera0322)
2012. febr. 7. 14:05
Napok óta próbálgatom, beírni a különféle variációkat és semmi, most nem választottam kedvezményt és így tényleg kihozza :D!
Köszi a segítséget!
6. alkonyat
2012. febr. 7. 13:43
csokako.hu/index.php?oldal=26
5. Pera0322
2012. febr. 7. 13:39
A Máv honlapja szerint van vonat Szfvár és Csókakő között. De akkor is ez legalább 2 átszállás lesz, mert tudtommal nincs közvetlen Debrecen-Szfvár vonatjárat. (fehérvári vagyok)
4. SF
2012. febr. 7. 13:34
Székesfehérvárig elmégy vonattal. Hogy onnan van-e tovább vonat, nem tudom, de busz biztosan lesz.
3. Pera0322
2012. febr. 7. 13:34
Szerintem Debrecenből Pest, onnan Székesfehérvár és onnan Csókakő.
2. csera
2012. febr. 7. 13:32
Sziasztok!
A környéken lakóktól kérnék segítséget, milyen tömegközlekedés van arra?
Köszönöm a segítséget!
1. csera
2012. febr. 7. 13:31
Debrecenből-Csókakőre szeretnék eljutni! Sem a MÁV, sem a GySev menetrendjében nincs ajánlat.
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Örvény című sorozat megvan esetleg valakinek, hogyan juthatnék hozzá?
- A Keleti pàlyaudvarról, hogyan juthatnék el a Nyugati pàlyaudvarra?
- Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan juthatnék hozzá egy magyar dokumentumfilmhez? Címe: Cséplő Gyuri, rendezte: Schiffer Pál
- A debreceni lunátikus zeneanyagát keresem.Tud valaki segíteni hogyan juthatnék hozzá?