Örvény című sorozat megvan esetleg valakinek, hogyan juthatnék hozzá? (beszélgetés)
Aztaaa!! Tényleg, megtaláltam, köszi!!
Ha nem írsz, én el is felejtem...
Megvan a you tube-n is mind a 6 rész tök jó minőségben magyar felirattal.
És egy másik netes oldalon is ahol ingyen le lehet tölteni...ott is magyar felirattal...még ez is jobb mint a semmi, én nagyon örülök neki.
Sziasztok!
Evek ota palyazom ra! Allitolag mar tobben kertek az ncore.cc oldalon is. Ha valahol megjelenik az ott lesz!
De ahogy nézem a többi, a keresőben megjelenő fórumokat, annyian keresik az Örvényt...
Vajon hová lehetne írni, hogy szerezze meg valamelyik tv-csatorna, amin sorozatok vannak... pl. a Story TV--be??
Ajtófélfára szúrták????? Én ilyenre nem emlékeztem. Csak arra, hogy egy szoba tele volt babákkal, és egy baba mindig büntetésben volt a sarokban és egyszer amikor a csaj felvette, "csorgott a könnye".
De ugyanarról beszélünk...és volt benne egy tolókocsis nő is aki sokat tudott a családról, ő árulta el, hogy Katrin is a Freya lánya, így a másik két lány a féltestvére.
És igen, Annamarie volt a skizofrén nem Ingrid.
Az is!!!
Nekem is kellene!
Tudjatok róla, hogy már nagyon sokan keresik a neten DVD formájában, hátha kiadják, hiszen megvan az MTV archivumában szinkronizálva.
További ajánlott fórumok:
- Jóban Rosszban sorozat rajongók
- A Keleti pàlyaudvarról, hogyan juthatnék el a Nyugati pàlyaudvarra?
- Hogyan juthatnék el Debrecenből Csókakőre?
- Tudjátok esetleg, hogy ma este miért maradt el a Violetta című sorozat?
- Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan juthatnék hozzá egy magyar dokumentumfilmhez? Címe: Cséplő Gyuri, rendezte: Schiffer Pál
- A debreceni lunátikus zeneanyagát keresem.Tud valaki segíteni hogyan juthatnék hozzá?