Hogyan hízzunk gyorsan? (beszélgetés)
Persze mindenkinél megvan az oka hogy miért kezd el fogyni (akaratán kivül) szóval legelöször azt kell kideríteni...
aztán jöhet a béres csepp + Bioextra B vitamin : ) nekem megtette a hatását :)
SZiasztok,
Saját tapasztalat : 58 kilo voltam és 2 honap alatt (étvágytalanság miatt ) lefogytam 5 kilot... Nagyon zavart és mindenáron vissza akartam szedni... utána néztem neten és a következőt kezdtem el használni:
Reggeli közben: Béres csepp (sima) + fél óra , óra múlva Bioextra B vitamin komplex
Ebéd után és 9 óra körül nutridrink (vaniliás nagyon fini) Napi 2 db (első 1 hétben) ... kb 330 ft/db... + mellette reggeli ebéd...
(ezeket mind lehet egészségpénztárra venni )
ezt csináltom kb 1 honapja, összegben kb 10 000 ft ra jött ki... de azota visszajött az étvágyam, szinte bármikor birnék enni,sőt kivánom a kaját :) és 3 kilo visszajött : ) Most kicsit lassitok, de nagyon örülök neki : )
Be-beiktattam még időnként 1 banánt, vagy csokit, vagy sajt, lefekvés előtt tükörtojás.... de én nagyon odafigyeltem, hogy amikor kicsit is ehetnékem volt, egyek ...
Teljesen jó a súlyod.
Persze egy TSH pajzsmirigy hormon értéket kellene nézetni a háziorvosnál.
Sziasztok! Ha valaki még nézi a topicot, gondoltam bepróbálkozok itt is! 21 éves, cukorbeteg egyetemista vagyok, és már kiskorom óta mindig vékony vtam, de általában nagy étvággyal rendelkeztem. A problémám az , hogy aggaszt az h ennyire vékony alkatú vagyok (175cm/60kg) és 2 éve vagyok cukros. Jól kezelem, de a súlyom sehogy sem akar gyarapodni. 8 éves korom óta nagyon aktívan sportolok, több sportágban is, de erre szükségem van, és nem tudom elhinni, hogy ezért ne tudnék hízni. Jelenleg tanácstalan vagyok, hogy a nap 3 étkezésem korlátai mellett hogyan szedjek fel még jó pár kilót magamra.
Más fórumon jött olyan hozzászólás, hogy akkor meg az lesz a baj h elhízottnak érzem magam, nem erről szó sincs, a fizikumom kordában tartom pontosan az említettek miatt is.
Bármilyen hasznos megjegyzésnek örvendnék. Köszönöm
Szia!A súlyodhoz milyen a magasságod?Lényeges :)
Ne aggódj,16évesen még rendben,majd fogsz hízni!Napi ötszöri étkezés,folyadékbevitel közel 2L,és minden rendben van és lesz is.
Hali!
Én egy 16 éves lány vagyok és én 43 kg vagyok és nem is hízok semmit.
Pedig azért eszek!!!!!
Valaki segítsen,hogy mitől hízok meg.
Köszike
Az anyagcsere lehet gyorsabb.
Az igaz,hogy a pajzsmirigy túlműködésnél lehetséges mindez,de jómagam épp pm alulműködő vagyok,az anyagcserém viszont rendkívül gyors :)
Gondolom nem hájasodni szeretne a fórumindító,inkább formásabbá tenné a sovány testét.Ahhoz pedig elengedhetetlen a sportolás,persze nem futásra és erős zsírégető edzésekre kell gondolni itt.
Jó éjt Mindenkinek!
Szia Kiseper!
Én nagyon vékony, igazából gebe voltam!
Mikor összekerültem a párommal Ő minden este, vagy legalábbis majdnem minden este sütött nekem 2 tükörtojást. Persze ez vacsi után 1-2 órával. Utánna úgy aludtam, mint a bunda!! Őt hónap alatt 45kg-ról felhíztam 60 kilóra. Miután leálltam a a tojásevéssel nem szedtem fel évekig egy dekát sem, és nem is adtam le.
Szénhidrát és fehérje bevitellel.
Meg ami tényleg segít, az a sport.
Hízni is mozgással lehet és napi ötszöri étkezéssel legalább.
+ B-vitamin komplexet kell szedni.
Ilyen egyszerű:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyhatnék gyorsan sokat? Segítsetek! 2hónap 20kiló?
- Hogyan készíthetek gyorsan és finoman májgaluskát?
- Hogyan felejtsünk el valakit gyorsan, hatékonyan? :)
- Matekban segítséget kérnék, gyorsan! Hogyan kell teljes négyzetté alakítani?
- Hogyan lehet egy 8 hetes hasfájós babán gyorsan és hatékonyan segiteni?
- Hogyan kell gyorsan sűrű baracklekvárt főzni?