Hogyan etessük az eldobott kiscicát? (tudásbázis)
ha van kedved és idõd keress rá a 'Költözés cicákkal' fórumra
írhatsz is ;)
Manóka!! :DD
édi, jó lesz majd akkor is, ha felnõ és esetleg olyan szép 'vékonyka' lesz, mint az én Fülesh cicám!
csak véletlen ez a hsz. szerintem nem ide akarta írni
Igen jól van már eszik mindent egy kis sáska éhes mindig inni nem nagyon szokott enni imád.Tegnap bekajált úgy este, hogy moccani is alig bírt alig tudott menni:)))))
és nagyon szeret már játszani harapdál és gyorsabban fut mint én mikor megyek az udvaron hátra hátra nézek jön e e már utánam nem jön mert már Ő vár engemet:))
Manóka a neve:)
a dobás után a közvetlenül a levegőben
Kár:((Azt hittem lesz egy kék szemű cicám:)
Szia/Sziasztok!
Az ilyen pici cicának még kék a szeme, majd ahogy nő, meg fog változni.
Amúgy nagyon aranyos.
Igen:)vagy nagyon hosszú sztori lenne?
aha! szóval van türelmed;)
csak aztán legyen türelmed:DDD
még apróka! sokat változhat... de hamar ki fog derülni!
sajnos nagyon gyorsan nőnek;)
Na mesélj:)
Szerinted milyen cica lehet a manókám, hogy kék a szeme és olyan jellegzetesen sok és dús szőre van nem olyan mint a többi hagyományos cicáé.vagy csak azért mert kicsi még?:)
rendelésre, vagy inkább kérésre szülhetett a fél angóra hófehér cicánk. ő a legtovább. a többit sztorit is elmesélem, ha érdekel:)
Már több száz volt?:))Hú nem semmi nekünk kb.összesen idáig 15-20
rajongok ezekért a kis szõrös nyávogókért!!! már két éve, hogy nincsen nálunk kiscica. néha kicsit hiányoznak a több száz után:)
még kicsike és nincs meg a koordinációja. a természetben elõször egeret és bogarat enne, amit az anyja hoz neki, de mivel ilyenkor még csak tejet szopna, ezért a leckét 'lassan' tanulja meg. segít a mély tányérka és a fecskendõs itatás. hozzá szoktathatod a vîzhez, lehet, elõször nem iszik, de késõbb elõnyére válik, ha a víz mindig ott van elérhetõ távolságban. vizét árnyékba kell helyezni, az edény legyen olyan, amibe nem fulladhat bele
Megtudod mondani nekem azt, hogy miért van az, hogy a cica úgy eszik, hogy közben minden kidúr a tényárjából utána meg nem látja és kér még enni?Ezt csinálja visza tesszük neki erre megint az orrával megy a kajába benne és durja ki persze közbe eszik csak, hogy ezt miért csinálja?
Igen csinálok neki egy kis wc-helyet
ha van egy kis homokod, vagy virágfölded, ki tudsz neki egy helyecskét alakítani, arra hamar ráérez, hogy kell benne kapargatni. ez fontos, mert a mamija ugye nem tudja most erre megtanítani. evés és ébredés után mindig tedd oda. nagyon hamar belejön és neked is könnyebb lesz
Fiú a kutyusom.Igen pisil egyedül mindig a teraszra az ajtó elé és oda nyomja a kis kifliket is:DD Szegény valamelyik nap jár kel a terasz ajtó előtt nyivákol nem tudtam mi a baja aztán neki ült wc-zni és szegény utána megkönnyebült.Igen néha ha rájön akkor a kavicsra pisil elkezdi kaparni persze nem birja elkaparni de oda pisil már néha
tipikus! ilyenkor olyan jókat lehet nevetni!!
azért törölgesd le evés után, ha neki még nem sikerül?
hol szokott pisikélni? megy már neki egyedül?
a kutyus lány vagy fiú?
További ajánlott fórumok: