Hogyan éljük túl a hétköznapokat (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Még egy utolsó hozászólás, aztán lezárom a témát.
Mindenkinek szíve joga azt gondolni rólam amit akar. Valóban megbocsájthatatlan dolog bántani egy nőt, de ezen már változtatni nem tudok, szeretném végleg elfelejteni a feleségemet, ha minden jól megy november 16-án a bíróságon végre 2 év különélés után vége lesz a házasságunknak.
Ami a lényeg: az igazamért mindig minden helyzetben ki fogok állni, nem tűröm el, hogy hazugságokat mondjanak (írjanak) a hátam mögött! Ez nagyon szemét dolog. Köszönöm mindenkinek aki itt volt, és elmondta a véleményét, függetlenül attól, hogy pozitívan vagy negatívan. Ehhez a témához nem szeretnék többet hozzászolni.
Nekem nem kell, hogy alapja legyen, a szavaid alapján nem nehéz rájönni, hogy szeretsz beleakadékoskodni mások dolgaiba.
Indulj el jobbra!
Csakhogy az én szavaimnak van alapja, a tieidnek meg nincs.
Szebb jövőt!
-balra el-
ha valaki sérteget engem, azt visszaadom neki.
Ez meg az én véleményem volt.
Egálban vagyunk.
Legyél szíves nem véleményt alkotni rólam látatlanból, ha megkérhetlek!!
És igenis elmondom a véleményemet, még ha neked nem is tetszik, mert ez nem egy privát beszélgetés.
Itt most nem a verésről volt szó, hanem a hazugságokról amiket leírt. Én elmondtam az igazat, ezzel ellentétben ő ...
Előbb gondolkozz, és azután szólj hozzá a témához!
Azt sem tudod mi a lényege az egésznek, mert,hogy beleolvastál a hozzászólásokba nem lettél mindent tudó,úgyhogy légyszíves tartsd meg magadnak a beszólásaidat! Te biztossan nagyon szép vagy. Lemész a bányába aztán ijedtében feljön a bányarém!
Ebből látszik kinek van igaza.
Vajon miért lett törölve a cikk?
A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.
Ezzel be is fejeztem, köszönöm mindenkinek aki írt a privibe a kedves szavakat, és hogy mellém álltatok.
Örülök, hogy vannak olyan emberek akik meglátják az igazságot.
Bag neked most attika a barátnőd innen a fórumról??
Lehet hülye vagyok....
Egyébként orvos látott már? Kéne neked egy jó pszichológus!
Ez azért már durva!
ezt az üzit kaptam:
Sajnálom,ha a törénetem feldúlt!Nekem ezt épp elég volt feldolgozni!Senkit nem állt szándékomban megbántani!Meg sem fordult a fejemben,hogy mások is voltak hasonló helyzetben!Ne haragudj talán túl sok a hasonlóság,de ki kell ábránditsalak én nem a feleséged vagyok!HA gondolod be is bizonyithatom,bár azt hiszem nem tartozom ezzel egy idegen embernek azért mert hasónlóságot talált a cikkemben és a saját életében!Nem kell így rátámadni egy emberre,föleg nem egy terhes nőre!
Az egyik: ez nem hasonlóság, ez egyezés
A másik: várom a bizonyítást
További ajánlott fórumok:
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?
- Hogyan lehet túlélni a hétköznapokat egy depressziós, pesszimista ember mellett?
- Munka és suli mellett, hogyan lehetne egy kis mozgást beszorítani a hétköznapokba?
- Hogyan sminkeljem magam a hétköznapokban, hogy az ízléses legyen?
- Hogyan lehet visszacsempészni a romantikát a szürke hétköznapokba?
- Kik hogyan töltik a hétköznapjaikat és mivel foglalkoznak?