Hogyan búcsúztattátok a középiskolai ballagásotokon az osztályfőnököt? (beszélgetés)
sztem,ha pasi akkor be kell inni (sörböl)
és megmondani a véleményedet !!!!!!! #&@ én ezt csináltam ! jóóó de nem ittam be!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leitattuk és megmondtuk a véleményünket...:)))
Fiú osztály ::))
Egy fényképalbum régi fényképeitekkel.Ez lehet osztálykép vagy privát kép is.Ha privát képet adtok,akkor a hátuljára írhattok pár kedves szót.
Tarthattok egy osztály vacsit is,lássátok vendégül.
Ha van vmilyen jellemző tulajdonsága,akkor kaphat hozzá ajándékot.Nálunk pl. az egyik tanár szeretett mutogatni,ezért kapott egy gyűrűtartó kezet.Egy másiknak kedvenc szavajárása volt a "vízipaci",ezért ő egy nagy plüss vízilovat kapott.
Nálunk az osztályfőnök virágot kapott,
valamint írt mindenkinek egy sor bölcsességet, nagy írók tollából.
Nekem azóta is megvan...
Szerintem nem kell túlzásokba esni! Karóra... hát mondjuk 1000 Ft /fővel kijön egy jobb óra... de akkor is túlzás.
nálunk Ő mondott beszédet. Tavaly volt a 10éves érettségi találkozónk, meg is néztük videón.
Állítsatok össze neki valami fotómontázst vagy hasonlót.
kapott ajándékot (elég drágát), virágcsokrot a ballagásra, pezsgőztünk a ballagás után...
Igaz, Egerben szerenád is szokás, nagyon szép volt, hozzá mentünk utoljára.
A gombavatón is daloltunk neki, szerintem szép volt.
További ajánlott fórumok:
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Olyan lehetetlen időpontban tartják a ballagásokat, ma is...
- A húgomék az osztályfőnöküket szeretnék búcsúztatni, és dalt keresnek, tudnátok valamilyen dalt javasolni?
- Van köztetek olyan, aki tesi tanár pesti középiskolában? Vagy nem tesis, de lelkes osztályfőnök?