Hogyan állítsam le? A barátommal flörtöl egy nő? (beszélgetés)
Tapasztalatból mondom, nem szabad kesztyűs kézzel bánni az ilyen nőkkel!
Ha találkoztok, kedvesen mosolyogva kérdezz tőle ilyeneket:
- gyönyörű a protézised kedves, hol csináltattad?
- ez paróka, vagy a saját hajad, nagyon jó!
- zsírleszíváson voltál?nagyon csini vagy!
ha nem kapcsol és nem veszi az adást, akkor a következő alkalommal símán megkérdezném többek előtt, hogy mindíg a foglalt pasikra bukott?
Pedig nem csaplak be, eskü.:)
Nem tudok, ezt egy chat-en láttam, annyira nem ritka jelenség. Viszont itt is volt már rá példa, megpróbálom megkeresni.
Igazából te érthető voltál, de ezt nehéz elhinni, he-he :))
Nem tudsz linket? :D
Téves.:) Én láttam kőkeményen anyázó "párt" (igaz nem itt), nem vicc.:)
Néha kell egy kis pörgés neki(k) is.:)
Ma kissé ámokfutó hangulatom van, előre is elnézést.
Vérmérsékletednek mefelelően választhatsz - nyilván a következményeket is vállalni kell vele:
1. kivered a frontfogát, úgy nehéz csábosan mosolyogni
2. nyíltan, baráti körben rákérdezel mikor nyomul: te (ribi) máskor is megfigyeltem már, hogy flörtölsz a párommal, bár ő álítja, hogy nem vette észre, d nekm gyanús vagy. Akarsz tőle valamit?
3. rászbadítod egy fiúismerősödet, hogy foglalja már le egy kicsit
4. látványosan letojod az igyekezetét
5. pároddal nyíltan átbeszéled többször a dolgot
6. bármi egyéb
Minden kapcsolatban vannak krízishelyzetek,hullámvölgyek,problémák.A kapcsolat akkor stabil,ha ezeket kibírja,közösen meg tudjátok oldani a problémákat.Könnyű addig együtt lenni valakivel,amíg minden szupi,csak a "nap süt".
Szerintem Te max a kedveseddel beszélj erről,a nővel oldja meg ő,hogy ne viselkedjen vele így.Ha nem teszi,az nem véletlen,onnantól már Ő is hibás,nem csak a csaj.A saját kapcsolatáért Ő a felelős,vagyis Ti ketten,nem egy kívülálló.
További ajánlott fórumok:
- A baratommal nem jo a szex, mit tegyek?
- Segítsetek! Mi baj lehet 2 éve élünk együtt a barátommal, és már jó ideje nagyon ritkán szexelünk! Mi lehet a baj?
- A barátommal lefeküdtem és kiszakadt a gumi. De előtte 5 órával elélvezett és időbe észrevettük, hogy kiszakadt. Lehetek terhes?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Hogyan állítsam le a párom a szexmániáról?
- Minden éjjel a volt barátommal álmodok