Hogy zajlik egy beiratkozás? (tudásbázis)
Szia! Attól függ, hogy csak OKJ-s képzésekkel foglalkozik a suli, vagy fősuli egyetem is mellette. Mert a fősuliknak, egyetemeknek van egy úgy nevezett TO-ja, ez a Tanulmányi osztály. Itt kell beiratkozni, elvileg már beküldted a fényképet, meg az összes iratot.
Szóval pontosan a beiratkozás úgy volt, hogy bementünk egy nagy terembe, mindenki kapott egy mappát, abba benne volt a leckekönyve, a fontosabb papírjai. Mindig mondják, hogy hova mit kell írni! És ennyi! És a TO-n egy mappába aláírod a nevedet, hogy azt a félévet megkezdheted.
Ha csak OKJ-s, akkor szerintem ott nincs TO, vagyis ahol én tanultam ott nem volt. De ott is van egy külön terem, de oda lehet vinni kell fényképeket, hogy ha diák még nincs rendezve.
De nem kell aggódni, fognak segíteni neked!
További ajánlott fórumok:
- Általános iskolai beiratkozásnál mindkét szülőnek jelen kell lennie?
- Óvodai beíratkozás, ami nem sikerült
- Mit reagálnátok hogyan vennétek, ha az iskola a beiratkozás után 1 héttel közölné, hogy szeptembertől máshol működik az iskola?
- Oviba beiratkozás, hogy zajlik, mire számítsak? Mit kell vinni magammal?
- Az iskolai beiratkozáshoz miért kell olyan mellékletet kitölteni, hogy 'felügyeleti' jog? (külön élek a férjemtől, de csak ennyi)
- Csepeli Egyesített Bölcsődék. Azt tudom, hogy szerdánként lehet menni beiratkozós papírért, de mettől meddig?