Hogy végezzek el kettő OKJ-s képzést? (tudásbázis)
6. Fisica
2011. aug. 24. 14:36
Nekem volt egy osztálytársam akivel mindkét OKJ-mat együtt csináltam, egyiken megbukott és amikor a másik 2évesből eltelt 1 év akkor megcsinálta az előzőt és nem szólt senkinek hogy megvan neki, igy nem kellett fizetnie. Lehet hogy bunkók voltunk de az osztályfőnököt erről megkérdeztük és azt mondta, hogy sehol se tudnak utána nézni/ sehol nincs számontartva hogy van e OKJ-d, ha te magad nem mondod..más meg miért is nézne utána, de a legjobb ha egyszerre vizsgázol, bár ha nehéz a dolog lehet egyszerre sem sikerül.
5. 7230827147
2011. aug. 23. 21:05
Nem hinném, hogy pont egy napon lenne :) Minden vizsga országosan központilag van. Nem raknak 1 napra két szakból vizsgát. Amúgy ha elkezded járni a 2.-at, ott 2. évben már szinte év eleén megmondják, hanyadikán lesz a szakvizsga.
4. margarin
2011. aug. 23. 21:00
ezek nem ütik egymást? már mint mi lesz ha mond két szakon ugyanakkor van vizsga. hogy megyek be mindkettőre?
3. 7230827147
2011. aug. 23. 20:30
Egy évben kell végezned.
2. f303be5590
2011. aug. 23. 20:30
jelentkezz egyszerre vizsgára (mivel akkor még egy sincs) :D
1. margarin
2011. aug. 23. 20:23
májusban kellett volna okj vizsgáznom de nem volt meg a nyelvvizsgám, és 2 éven belül le lehet tenni.
most jelentkeztem egy másik képzésre ami 2 éves.
hogy tegyem le az előzőt is hogy mind kettő ingyenes legyen?
További ajánlott fórumok:
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Valaki próbálta már az Elo-nál az okj-s képzést?
- Ajánlanátok OKJ-s képzést Jász-Nagykun-Szolnok megyében?
- OKJ-s online vagy levelező cukrász képzést hol találok?
- Végzett valaki személyes ügyfélszolgálati asszisztens OKJ-s képzést? segítség kellene!