Hogy tudok külföldi bankba utalni bankszámla nélkül? (tudásbázis)
Nem csak a saját bankjába fizethet be az ember.
És én is kaptam már külföldi bankból érkező befizetést. Bement az ürge a banki adataimmal, befizette, és én forintban megkaptam a számlámra.
Legelső kérdés: a Skóciában élő személynek van-e magyar számlája, ha igen akkor működik, hogy abba a bankba kell bemenni és befizetni a kint élő személy bankszámlájára az összeget.
Ha jól tudom itt Magyarországon minden bankba csak a saját "kezelésében" levő bankszámlaszámokra lehet befizetni, egymás számláit nem tudják kezelni. Külföldi számlaszámra pedig csak saját bankszámláról lehet utalni.
Mivel a kérdezőnek nincs számlája marad a Western Union, esetleg postai (rózsaszín) csekk
5000 mit? Forintot?
Western Union?
Bankja válogatja. Telefonon meg tudod érdeklődni.
Alapesetben simán küldhetsz így pénzt.
További ajánlott fórumok:
- Angol bankszámláról szeretnénk magyar bankszámlára utalni! Lehetséges? Hogyan?
- Lehet úgy bankszámlát nyitni, ha az illető akinek a nevére nyitják nincs ott a bankban?
- Külföldi bankszámlára kell átutalnom egy kisebb összeget, forintszámláról, a legolcsóbb megoldás mi lenne?.
- OTP bankszámlára akkor is tudok utalni pénzt, ha nekem semelyik bankban sincs számlám?
- Külföldi számláról mennyi idő, míg magyar bankba ér a pénz?
- Hogyan, melyik bankból tudok a legegyszerűbben és legbiztnságosabban külföldi (szlovák) számlára pénzt utalni?