Hogy tudok egész csirkét nagyon gyorsan kiolvasztani? (tudásbázis)
8. csutika100
2009. máj. 29. 12:41
Hideg vízbe vagy nem tul forró vízet cserélgesd rajta. Mikróba nem jó egyszer próbáltam olvasztó programon. Megsült az alja. Mindig vízben olvaszton a húsokat. A darált húst is jól lekötöm az nylonba és vízbe teszem.
7. Marjann (válaszként erre: 6. - Anita.81)
2009. máj. 29. 10:44
Köszi, lehet, hogy megpróbálom.
Bár lehet okosabb venni friss húst és gyorsan kirántani (igaz ha sütőben sütöm az is egy óra)
6. anita.81
2009. máj. 29. 10:40
Ha nem forró vízbe teszed, akkor nem fehéredik meg a hús. Konkrét időt nem tudok mondani, kb. 15-30 perc. Cserélgesd a vizet, hogy végig jó meleg legyen.
5. Marjann (válaszként erre: 4. - Anita.81)
2009. máj. 29. 10:36
Mennyi idő alatt olvad fel kb?
Mikróval az a bajom, hogy sokszor elkezdett már kívülről fehéredni a hús, a belseje meg még fagyott volt. Holott az kisebb, szelet hús, hal volt.
4. anita.81
2009. máj. 29. 10:33
Én meleg vízbe szoktam áztatni, szerintem gyorsabb, mint a mikro.
3. natina
2009. máj. 29. 10:26
Mikróban olvasztóprogrammal. Talán meg lesz annyi idő alatt
2. Marjann
2009. máj. 29. 10:23
Most derült ki, hogy este elutazunk. Van a mélyhűtőben egy egész csirkém, azt szeretném megcsinálni, de 2-3 óránál több nem lesz arra, hogy felolvasszam és elkészítsem.
Tudtok tippeket?
1. Marjann
2009. máj. 29. 10:23
Hogy tudok egész csirkét nagyon gyorsan kiolvasztani?
További ajánlott fórumok:
- Mit főzzek, ami nagyon gyorsan elkészül?
- Nagyon köhögök, mivel hozhatnám gyorsan helyre magam?
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Mit készithetek nagyon gyorsan eperből?
- Mit használjak nagyon gyorsan zsírosodó hajamra?Naponta kell mosnom, mert másnapra nagyon zsíros.
- Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón?