Hogy szerezzek bizonyosságot? (beszélgetős fórum)
6. a368e7276a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 10. 16:34
A válasz abban van elsősorban, amit tapasztalsz. Ettől függetlenül érdemes beszélgetni.
5. semleges
2023. aug. 9. 13:56
Kérdezd meg.
4. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 9. 10:54
Símán kérdezz rá.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 9. 10:26
Mit takar hogy elhanyagol?
2. Főnix3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 9. 10:17
Én nem szeretem a játszmákat. Kérdezz rá, hogy van e valami a háttérben, szeretne e valamin változtatni.
Ha lehet ne akkor ülj le vele beszélgetni, mikor fáradt, vagy éhes. Ne támadd le. Nyugodtan,kedvesen beszélgessetek egy pohár bor mellett. Vagy amit szerettek.
Lehet egyszerű a válasz. Nincsenek egyforma napjai, van, mikor fáradtabb, vagy éppen probléma nyomja a vállát.
2023. aug. 9. 08:53
Bizonytalan vagyok a pasim érzelmeit illetően. Hol azt érzem, hogy nagyon szeret, néha meg elhanyagoltnak érzem magam. Mit csináljak? Visszafogjam magam, hogy ő se legyen olyan magabiztos, vagy kérdezzek rá nyíltan?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szerezzek 300000ft-ot?
- Háziasszonyok segítsetek! A konyhába mit szerezzek be, ami feltétlenül szükséges a mindennapi főzéshez?
- Szerintetek be kellene szerezzek magamnak étkészletet, konyhai kellékeket, ha még nem állok úgy, hogy férjhez megyek vagy elköltözök?
- Hogy szerezzek barátokat?
- Természetes szülésre készülök. Milyen teákat, vagy homeós szerket szerezzek be, hogy megkönnyítsem a szülésemet?
- Szerintetek 3 év alatt a nulláról meg lehet tanulni angolul úgy, hogy felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek?