Hogy reagálnál a következő üzenetre? (beszélgetés)
Bátor ember.
De ha magánjellegű gondja van akkor miért itt üzenget nem?
Senki sem tudja, de már van belőle 3 oldal.
:D
Nem gondoltam, hogy ennyire mélyen érint a dolog andika, egy egész délutánt rászántál a témára.. :D
mellesleg tudlak sajnálni, ha nem tudod miért kaptad ezt a finom üzenetet tőlem. :)
Benne van a pakliban, hogy ha valakinek ismeretlenül írok egy tirpák üzit, akkor ez lesz a vége. :) Tudod, aki kurvának áll,az ne csodálkozzon, hogy megb....ák! :D
Szal asszem még mindig nem a fórumnyitó a bunkó,és miss tirpák az áldozat.... :)
Úr Isten!Van pár anyajegyed.Hát én a helyedben utcára sem mennék többet:))!
(Ne foglalkozz vele!Örüljön neki,hogy neki az a legnagyobb baja,hogy más hogy néz ki....)
Én is.
Megdöbbentő. Hogy lehet valaki ilyen bunkó?
Akkor miért indítottál fórumot?
Hogy mások is köpjenek egy másodkézből kapott történet negatív szereplőjére?
Szia Andi!
Még jó hogy nem tettem fel képet a gyerekemről mikor összefirtkálta magát arra mit reagált volna? :) Na mindegy. Ilyen gyenge elméjűvel nem kell foglalkozni:)
Ez no comment kategória:(
Nem alacsonyodnék le erre a szintre.
Tudod,ismeretlenül anélkül hogy felvállalná magát az ember,nagyon könnyű bántó dolgokat írni.Sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Te hogy reagálnál rá, ha nem vártalak volna meg?
- Minden szoptatás után muszáj lefejni az anyatejet? Ha lefejem, a következő etetésre nincs annyi hogy jóllakjon a baba ha nem fejem akkor van
- Tanácsot szeretnék kérni! Hogy oldhatnám meg a következő problémát? :
- Tudja valaki, hogy mikor lesz a Harry Potter következő része a mozikban?
- Hogy kell helyesen elválasztani, illetve szótagolni a következő szavakat?
- Gobelin hímzésnél végigöltök egy sort, de sok cérnám marad, nem szeretném elvarrni, hanem a következő sorra szeretnék áttérni, hogyan kell?