Hogy lehetne egy oldalt kicsit felfrissíteni, ha már több mint 2 hónapja megvan a lap, de alig járnak oda? (tudásbázis kérdés)
na megneztem az oldalt
Tippek: csinalhatsz facebookkon, iwiw-en csoportot vagy mit es ott reklamozd. Ismerosok, stb. Ez jol johet.
Pl. a startlap és még nagyon-nagyon sok oldal van.
Googleban keress rá, hogy linkgyűjtemény és ajánlgasd be a lapod sorban.
Kenc, szerintem érdemes linkgyűjteményekbe ajánlanod a lapodat, emellett más hasonló fan oldalakkal linkeket, bannereket cserélni.
A látogatók visszatéréséhez a napi frissítés mellett az interaktivitás növelése is szükséges, például kvíz játékok, szavazások illenének ehhez az oldalhoz.
Nem tilos.
De Kenc csak tegnap regisztrált és nem tudjuk egyelőre, hogy aktív tag szeretne itt lenni, vagy csupán a weboldalának szeretne látogatókat szerezni ezen a topikon keresztül.
latom toroltek amit irtam...kedvesek vagytok...
KErdesem az lenne, hogy nez ki az oldal, ezert akartam volna megnezni, de ugylatszik tilos a hoxan kivul mas oldalakat bamulni.
További ajánlott fórumok:
- Ki tud olyan oldalt, ahol ingyen ki lehetne tölteni egy kresz tesztet online?
- 14 hónapja szültem, de a hasam még mindig hatalmas, mivel lehetne ledolgozni?
- Horgolni tudó és mintákat kereső hölgyeket keresek akikkel jó közösségi oldalt lehetne nyitni egymás segitésére és szórakozásárunkra.
- Egy mellből szoptatok 2 hónapja, a másikba hogy lehetne visszahozni a tejet?
- Egy hónapja a garázsunk gerendáit kb. 4 cm-es kékesfekete dongószerű rovarok fúrják. Mivel lehetne kiírtani?
- Könyvelni szeretnék otthon. Tudnátok egy-két oldalt ajánlani, ahol esetleg felfrissíthetném a rég tanultakat?