Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen, hogy folyóba dobja a csecsemőjét? (beszélgetés)
Most vagy én nem tudom az egész hátterét az eseménynek, vagy ti.
Válni akartak, azt hiszem a férj, és a nő azért dobdta a jeges vízbe a gyereket, mert így akart bosszút állni a férjén.
Nagyon sok hülye ember létezik, és köztük nő is. Ez nem kegyetlenség, hanem agyatlanság. Gondolom amúgy sem volt nagy az IQ-ja. Jól elbánt a férjjel, ugye?
a mai nőknek ha viszked a pináj. rögtön valakivel összefekszik és már talán az is mind1 hogy gumival vagy anélkül vagy szed e fogamzásgátlót és utána meg amikor beugrik a baba akkor lesnek ki a fejükből.
a másik fajta meg aki csináltat 5-öt 6-ot a szocpol˛/ támogatások miatt.
a harmadik rész ami egyben az elenyésző rész, aki beéri 1-2˛gyerekkel de ők tudatosan akarják mert fel tudják nevelni, meg van a háttér.
Ez nem kegyetlenség, vagyis nem a hétköznapi értelemben.
Gondolom már a terhességet sem akarta, ki tudja hogy fogant, szégyellte, gyűlölte, csak várta mikor lehet megszabadulni tőle, úgy hogy nyoma se maradjon. Nincs más célja csak eltüntetni, örökre, meg nem történtté tenni. Az ilyenek általában fel sem fogják, hogy mit tesznek, hogy az egy csecsemő. Számukra az csak egy megoldandó probléma.
Gáz ez így, de itt-ott utána lehet olvasni a témának. Nem lehet, nem szabad az ilyen helyzetben lévő nőt normális pszichés helyzetben lévőhöz hasonlítani, ahhoz mérni, hogy mert én mit tettem volna a helyében. Lehet hogy te vagy én vagy bárki más már réges-rég nekiszaladt volna a gyorsvonatnak az ő helyében
Úgy, hogy nincs eszénél. Más magyarázatot nem tudok.
Szülés utáni depresszió, sokk? Ezekről csak hallottam, de elképzelni nem tudom, mert távolabb vannak tőlem az ilyen aberrált dolgok, mint a Hold.
És aki megveri, megerőszakolja, kínozza, gyötri?
Jobb ha nem érted, hogy lehet ilyent tenni.
További ajánlott fórumok:
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Miért kegyetlenek az emberek?
- Migrénesek, nektek mi segít a kegyetlen fejfájás ellen? :( A sötét szoba nem vált be
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- A nők miért ilyen kegyetlenek egymással? Egy műsor kapcsán jutott eszembe a kérdés
- Amilyen kegyetlenül bánt velem az anyám, nem tudtam szomorú...