Hogy lehet kijönni a friendzónából? (beszélgetős fórum)
Ha utalt már rá, hogy csak barátságot érez irántad akkor hiába kérdezel rá, mit szeretne, valószÍnűleg az lesz a válasz, hgoy csak barátkozni. Ettől függetlenül megteheted.
Azt nagyon nehéz megmondani, hogy lesz-e ebből több, de az esetek nagy többségében szerintem nem. Néha előfordul, hogy valaki egy idő után elkezd többet érezni, de erre nincs garancia. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e a bele fektetett energia úgy, hogy a végén a legnagyobb valószÍnűséggel semmi több nem fog belőle kijönni szimpla szimpátiánál (tehát a jelenlegi szitunál).
Nyugodtan tegyél úgy, mintha te is csak barátkozni akarnál, vagy tűnj el magyarázat nélkül, ezek a legjobb ötletek.🤦♀️
Mi lenne, ha elmondanád, hogy te párkapcsolatban gondolkozol, és örülnél, ha ő is.
Interneten megismerkedtem egy nővel jól érezzük magunkat, sokat nevettünk, nagyon sokat beszélgetünk, közös programokat csinálunk, de utalt is már rá hogy inkább csak a barátságot érez irántam...
gondolom ez a híres neves barátzóna amiben most kerültem, viszont én csak egyre többet gondolok rá, jó lenne ha több kialakulna köztünk. Nem tudom mi a helyes cselekedet ilyenkor, szakítsam meg a kapcsolatot, mert ebből soha nem lesz több vagy várjak és csináljatok sok sok programot és eljött az a pont amikor kipattan a szikra... szerintetek mi a helyes cselekedet?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni?
- Ti hogy tudtok kijönni a havi fizetésből?
- Miért nem lehet kijönni a fiús anyósokkal?
- Hogy lehet egy nárcisztikus emberrel kijönni?
- Szorongás, stressz, rosszullét... Hogyan lehet ebből kijönni gyógyszer nélkül?