Hogy legyen? Hallgassak és majd jó lesz? (beszélgetés)
Kezdj el munkát keresni, és legyen saját jövedelmed. A netes melókat felejtsd el... Vele meg ülj le megbeszélni a dolgokat, őszintén. Egy kapcsolatban ez alap.
És nem, nem kötelessége eltartani. Miért is gondolja ezt a családod? :)
Emlékszem az előző fórumodra. Még a költözés előtt.
Én biztosan nem jöttem volna haza, 2 gyerekkel egy ismeretlenhez, úgy ráadásul, hogy teljesen rá vagyok utalva a 2 gyerekemmel.
Ha már hazajöttem volna, mert nem jó kint, akkor is előbb saját lábamra álltam volna, hagytam volna időt a kapcsolatnak kiforrni, megismerkedni, de biztosan nem dolgoznék neki.
Hatalmas butaság.
Mit csinálsz ha egyik nap közli mehettek ahova akartok?
8tol 16 ig vagyok ott kisebb nagyobb megszakítással.
Szeretem de kicsit másképp képzeltem el ezt az egészet.
Szerintem ezt ne erőltesd,csak ha van kedved beleugrani valami MLM-be.
Keress munkát, és önállósodj.
Neem az nem én lennék meg alapjában tisztességes ember.
A családom szerint ha már miatta jöttem haza tartson is el,de az hogy én mindig kérjek tőle pénzt az nehéz nekem.
Titokban munkát keresni, meg nyomozgatni...
Hogy működik így a párkapcsolat?
Milyen számítógépes munkához értesz?
Vagy értékesítésre gondoltál?
- Keress titokban másik munkahelyet.
- Volt már rá példa, hogy a cégnél is alkalmazott, mellette az egész háztartást vezeti, és fizetést sem kap, mert mint barátnő, élettárs, akármi szállást, teljes ellátást kap, mit akar még ezen felül???
- Egyébként a fizikai munkakörben dolgozó alkalmazottak bérfizetési napja általában 8.-a, 10.-e közötti napokon esedékes. Az admin. dolgozók bérfizetése szokott a hó első napjaiban megtörténni.
Jelenléti ívet szoktál aláírni???? Különben a bérszámfejtő nem fog részedre munkabért számfejteni, és így a főnök fizet zsebből, amikor akar, és annyit, amennyit akar.
Ha van ügyfélkapud, jó lenne megnézni, hogy valóban be vagy-e jelentve???
Mondhatni dolgozom mint alkalmazott.
Ez egy gazdaság tehát a munkásokat viszem ki a gépekhez,elszaladok ide oda közben a ház körül tevékenykedem stb
Valami nem világos.
Csak be vagy jelentve, vagy valóban dolgozol is, mint alkalmazott?
Hallgatni arany,de nem ebben az esetben.
Lehet túlságosan megbíztál benne.Bár tévednék.
Bocsi, újra olvastam. Szóval szeptemberben az augusztusi bért kaptad meg, most meg a szeptemberit várod.
Akkor is tőle kérdezz szerintem.
Helyedben keresnék másik munkahelyet a tudta nélkül.
Úgy látom kb. rabszolga lettél. Majd ő osztja a pénzt.
7 hónapja van egy párom!Két hónapja költöztem haza(Németországból)részben miatta.Úgy volt megbeszélve,hogy bejelent a cégéhez ami meg is történt szeptemberben meg is kaptam az első fizetésem.De most október van és a második fizetésem elmaradt!Közben kaptam tőle készpénzt ami a fizetésem fele kb.Szóljak neki,hogy az utalás nem érkezett meg!?
Nagyon rossz hogy rá vagyok utalva,de van két gyerekem akik be kellene hogy illeszkedjenek az iskolába....Mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Mi legyen hamarabb? Szobatisztaság vagy leszokás a cumizásról?
- Closty+Merional stimut kaptam, majd Choragon tüszőrepit. Lehet téves pozitiv tesztem tőle? Mikor kell tesztelni, hogy biztos legyen?
- Húsleves leszűrésekor a szűrőmbe, gézlapot szoktam tenni, hogy tisztább legyen a leves. De elfogyott. Mivel helyettesíthetném? (a gézlapot)