Hogy is van ez?:) (tudásbázis)
Először is: ne hasonlítgassátok össze egymást. Tudjátok jól, hogy az anyagcsere minden embernél más és más. Valakinek elég 1500 kcal egy napra, valakinek ez már fogyókúrás mennyiség. Pont.
Másodszor: Nem egészen mindegy, hogy a napi 1000 kcal miből áll. Mert ha csupa CH, akkor, túl azon, hogy nem nagyon egészséges, nem vezet biztosan fogyáshoz. De ha az 1000 kcalt úgy állítjuk össze, hogy fehérje a fő alkotóelem, egy kevés zsír és minimális CH, akkor eléggé jól előrejelezhető a fogyás.
A suliban tök sokan így esznek.
Reggel egy kakaós csiga, délután cola meg chips.
Olyanok ezek a lányok mint egy piszkafa.
Én mondjuk írigyelem őket, de nem tudnék így étkezni:)
hiába kevés a kcal tartalma, mert ugyan fogyni valóban fogy tőle, viszont a kv-val a vizet hajtja ki magából, ez már azért súlyvesztés, a többivel meg azt éri el, h nem a hájat (ami egy diéta lényege) bontja le a szervezete, hanem az izmot..... Kell ez vkinek?????
Jah, és ezután bizony jönni fog a mumus is biztosan, vagyis a jojo effekt, meg más eü gondokat is okozhat. Pláne az éhgyomri kv......
Mert elég egyfélét eszik sztem és így könnyebben lebontja a szervezet. Ennek ellenére ez elég egészségtelen fogyi.
Próbálj meg inkább kalóriát számolni, mellette mozogni. A kcal számlálás először bonyolult, aztán megtanulod, talán eleinte fárasztóbb, de hasznos.
A délelőtti éhgyomri kávé kiüríti a beleket....
és ha megnézed mennyiségileg nem eszik sokat, még ha csupa kalóriadús ételről is van szó...
Ettől simán fogyhat, hisz az éhségérzete is elmúlik...
Én az egészséges életmód híve vagyok, és próbálok úgy is étkezni.
(hús, zöldség, gyümölcs)
Tesóm pont az ellentétem, ennek ellenére fogy, rólam meg nem megy le az a plusssssz 5kg!
Vajon miért?
Ő tényleg csak szemteket eszik, én nem. Én ezt nem értem.
Írom, hogy néz ki az Ő napja:
reggeli: 1tejeskávé
délig semmi v. egy szelet csoki
délbe: 1joghurt+1csoki (pl.Balaton)
délután: 1db alam
nap hátralévő részében: 1zacsi chips
Hogy a fenébe tud ettől fogyni?!?!?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Jó reggelt! Hogy aludtál? :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?