Hogy felejsem el őt? (beszélgetés)
A levételre értettem. Kamu az egész. :D
Megbánni meg nincs mit rajta. Ha búcsúban befizetnek pecásjácciba, akkor én is élek vele. XD
Nehogy egy fillért is fizess érte.
Annyi ráció van benne, mint a holtak feltámasztásában.
Csak megnéztem a hsz-eit. :o))
Szállj le rólam. :o)))
Mindenképpen az. A döntést viszont Neked kell meghozni.
A nő ismerősöket pedig gyűjti a fb-on. Ez annyira nyilvánvaló. :S
Mindenbe kapaszkodsz, amivel meg tudod magad győzni, hogy neked ez kell! Hát akkor csináld!
Saját károdon fogsz tanulni, nincs mit tenni. Csak hát röpülnek a húszas éveid....ne feledd.....én elfelejtettem sajnos!
Xitti, a válasz: NEM
Lehet, hogy mást sem, de Téged sem.
Szerintem ez mindent elmond! Tőled idézem:
"Az elején nagyon jól megvoltunk, tényleg vitt mindenfele... én voltam a mindene.
Egy közös ismerősünk miatt letöröltük magunkat egy közösségi oldalról "mert minden kapcsolatot az tesz tönkre" mi ezzel akartuk megelőzni, hogy bármi is legyen.... Jól ment a kapcsolatunk de összekaptunk valamin és egyből mind a ketten visszaregisztráltunk.
Azóta a barátomnak naponta más más női ismerőse van, olyanok is akik több száz km-re laknak. Rákérdeztem ezek kik, azt mondta, hogy nem ismeri őket, bejelölték őt ő meg elfogadta.
Itt jön képbe a munkája. Élnek halnak ha olyat tesz ki.... a beöltözött képére élveszkednek már (már bocsánat)
Idegen csajok a saját oldalakukon osztogatják a beöltözött fényképét, (sejtelmesen mintha az ővéjük lenne)
És ezt már nem egy nő tette.
Erre viszont nagyon ugrok. Engem se osztogat senki, őt se tegye. Rákérdeztem azt mondta nem tudja,hogy miért tette ki de nem szólt rá. A csaj miatt elfajultak a dolgok nagyon ugattam már miatta...de akkor sem törölte... Szakitottunk és hoppp.... letörölte a csajt mondván miattam.
Továbbá akármit kitesz abban a pillben megy a lájk, megy a komment... :S Esküszön ezek éjjel nappal csak az ő adatlapját nézik.
Beteges ha erre vagyok féltékeny? És miért én vagyok a szar szemét ha megemlitem, hogy ez most mi? Meg miért osztogat meg téged? Én nem teszem... bár én a gyerekei miatt...de akkor sem.
Mit tegyek? El fog múlni? Illetve túl tudom majd magam tenni ezen?
Ja és hozzáteszem, hogy külön voltunk most egy ideig... most visszajött... Akkor csak engem szeret nem???"
Gondolkoztam már ezen is, hogy nem belé vagyok szerelmes... De egyenlőre nem tudok más pasira nézni. Nem mintha ez lenne a megoldás... Arra jutottam Kedden kérdőre vonom. És ott le is zárom végleg. Szenvedni fogok megint pár hetet, de egyszer már sikerült túllépni, miért ne menne 2.szorra is.
Ne haragudjatok a topik végett, de nekem kellett az, hogy kívülállók is megmondják a frankót, Hátha felfogom
Az az érzésem őrlődni fogsz még jó ideig, mert fülig szerelmes vagy. A szerelem, meg lila ködöt borít az ember szeme elé.
Saját magadnak is keresed a kifogásodat. Majd egyszer rájössz. Muszáj lesz megélned, addig szenvedteted magad. Majd elmúlik.
A gyerekeket sajnálom, mert ők nem tehetnek semmiről és a "kedves" édesapjuk miatt elég carul érezhetik magukat, ezt a gyereknek a legrosszabb feldolgozni, a szülők őket kihagyhatták volna a játékukból.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Jó reggelt! Hogy aludtál? :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?