Hogy érjem el lányomnál, hogy kakiljon? (beszélgetés)
:):):)
Bocsi,pedig nálunk a zabkorpa is bejött "hashajtóként".:)
Majd írd meg hogy bevált e a duphalax.
Imikém szombaton úgy kakilt,mint a kisangyal,ráült,kinyomta,kész!
Aztán minden nap adtam neki reggel-este laevolacot,de nem kakilt!
Tegnap este jött az örjöngés!!! na kb 2 óráig szenvedett aztán kakilt,de kő keményet!
Tényleg kifogom próbálni amit gabi ajánlott egy pár hozzászólással lejjebb.
Sziasztok!
Kinél mi a helyzet?Zsófim nem kakilt a hétvégén,tegnap este már minden baja volt,így fürdésnél már szenvedett szegény.Aztán gyorsan kiugrott a vízből és kakilt egyett.De már mit könyörögtem neki össze-vissza.Meg ígértem neki Süsü tortát szülinapjára.:)Na ez bejött!:)
Ne vedd el tőle!!!!!!
Képzels most a fiam még a cumisüvegre is visszaszokott,este kell neki amikor elalszik.
Majd megkérdezem az agydokit,hogy most mit csináljak ezzel kapcsolatban,de úgyis azt fogja mondani,hogy nyugodtan adjam oda Neki.
Szóval a psy azzal magyarázta,hogy "ezek" a gyerekek ragaszkodnak a kakijukhoz,mivel pl.én nem szoptattam a fiam és a csecsemő ragaszkodik a cicihez,mert az a biztonság,a táplálék stb.És mivel nekünk ez nem adatott meg az én gyerekem a kakijához ragaszkodik.
Hozzáteszem,hogy a gyerek marhára ragaszkodott a cumihoz és én hülye elvettem tőle,ezért tartja a kakiját vissza.Most már egy hónapja visszaadtam a cumit,az elején tök jól ment a kakilás,mostmár nem annyira!
De tényleg lehet benne valami!
Lenne egy hülye kérdésem!
Ti szoptattátok a gyerekeiteket?
Nálunk a pszichológus szerint van összefüggés!
Majd leírom részletesen.
Csak kíváncsi vagyok.
Sziasztok!
Doryka! vegyél Duphalaxot, az nagyon jó!
Nálunk is semmi változás, főleg hogy 1 hete beteg, és szinte semmit nem eszik. Ma már glicerines kúp ment, amúgy tartja vissza. NAgyon félek mi lesz, semmi zabkorpát nem evett már 1 hete.
Még ma sem kakilt,nemrég jöttünk haza az oviból,az előbb fürdött.Most mindjárt beadom a laevolacot.
Volt már 8-9 nap is hogy nem volt kaki :(
Amikor pelusos volt akkor sem kakilt minden nap.
Ja! Ma mondott valami érdekest az óvónénink,mindjárt leírom csak etetnem kell a kicsit!
Szia!
Nálunk most minden oké!Zsófim 3. napja rendesen kakil a bilibe.Tegnap előtt 3× is sikerült produkálnia,rendes állagút,laevolak nélkül.Nagyon örültem neki.Remélem mostmár minden rendben lesz.Ma már kakilt a fiad?Ha ány napot szokott kihagyni?Amikor pelusos volt minden nap kakilt?
Sziasztok!
Van valami fejlemény kaki ügyben?
A kisfiam tegnap előtt olyan szépen kakilt,mintha nem is ő lett volna.
Viszont tegnap nem kakilt,pedig megkapta a szokásos laevolac adagját!
Sziasztok!
Nálunk ugya ez a helyzet, 2 éves a fiam. neki a nem evés miatt van szorulása, nem hajlandó enni csak szinte vajas kenyeret. Több naponta kakil, azt is kínkeservesen.
Ami nálunk most beválik, az a Duphalax, minden reggel 5 ml, és zabkorpát teszek neki a vajba, hogy legalább annyi rostot egyen. A duphalaxtól kakilt, csak nehezebben, de mióta eszi a zabkorpát, sírás nélkül kakil, és arra is rájött, hogy már nem fáj, nem kell visszatartani.
Kap belőle reggel délben és este 5-5 ml.
Az orvos azt mondta hogy 20 mili-ig felmehetk.
Ja! A kamilla tea sem használt nálunk :(
Az én fiam 3.5 éves. 2 évesen szobatiszta volt.
Már mindnnel kísérleteztem,viszont tegnap vettem cerbona szeletet,megevett hármat belőle,és utána megevett egy aktíviát és úgy befosizott :) hogy csak lestem :)
Nem volt sírás,csk jött a kaki.
Most nem tudom,hogy ettől volt-e vagy a laevolacnak köszönhető a híg kaki.
Szegénykém...meg tudom érteni!!!
Hány éves a lányod és mióta csinálj ezt?
Az én fiamra is a kádban jön rá a kakilás,valszeg azért mert a melegvízben kitágulnak a belek.
Ja,és a mi kakiproblémánk arra vezethető vissza,hogy nem jó időben vettem el tőle a cumit,és ezért "ragaszkodik" ennyire a kakihoz. Most visszaadtam a cumiját :( és tudott kakilni,kb 2-3 héten keresztül minden nap,vagy minden másnap,de most minden ugyanúgy van mint eddig.
Ha kakilnia kell,lábújjhegyre áll és őrjöng,próbálja visszaszorítani,sír,toporzékol.
Lehet,hogy már megszokásból csinálja,nem tudom,de elég szörnyű végignézni,ahogy szenved szegénykém.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érjem el azt 6 éves lányomnál, hogyminden este hiszti nélkül menjen a fogmosás?
- Hogyan lehetne rávenni egy 4 éves fiút, hogy ne pelusba kakiljon? HELP
- 14 hónapos kislányomnál most derült ki, hogy valószínűleg zománchiányosak a kis fogacskái. Van valakinek valami ötlete, mit tudnék tenni?
- Hpv a lányomnál?
- Sclerosis multiplex betegséget diagnosztizáltak a 17 éves lányomnál, mire számíthatunk?
- Szeparációs szorongás a lányomnál?