Hogy csavarjam el a fejét? (beszélgetés)
ez jó szöveg:-))
majd lehet kipróbálom:-))
Elhiszem!És ez k*a jó hozzáállás!
8 év alatt egyszer sem hallottam az extől,hogy köszönöm a vacsit,ebédet,stb...nem ment el a kedvem attól,hogy férfinak főzzek! :)))
Valamit valamiért...régóta így van ez már!Te főzöl-jut neki is,amit nem szex-szel kell,hogy megháláljon!Dicséret,bók!!!
miért várná el?pisztolyt tart a hátadnak???:)))
Én is szeretk főzni de csakis a saját örömömre, nem mert valamit várnék érte cserébe....főleg nem azt, hogy elcsábuljon.
Imádok enni is....de utálom ha elvárnak dolgokat.
ó, csak alap kajákat, tésztákat, krumplit tud, bár múltkor tanítgattam bonyolultabb kajákra is.
:)
A párom ha olyanja van főz magának.
én nem főzök minden nap, csak hétvégén.
ezeknél ezerszer jobb dolgokat tudunk kitalálni, amit csinálhatnánk.
mert a nő is dolgozik?
Köszönöm a tanácsot! Én is úgy gondolom, hogy bölcs lépés volt, most ha van alkalma keres...
Talán rájött, hogy fontos vagyok neki? Nem akarom, hogy ne önmaga legyen, nincs azzal gond, ha nem küld napi 15szerelmes sms-t, csak azért néha tudassa, hogy fontos vagyok neki. Vagy túl nagy kérés egy férfitől? Azt mondja mindig, hogy egy igazi férfi nem gyengül el. No comment :)
További ajánlott fórumok:
- Megfordult már a fejetekben, hogy a barátnőtök nem százas?
- Ti mit csináltok, ha úgy érzitek, hogy összecsapnak a fejetek felett a hullámok? Munka, magánélet, stb...
- Lányom tollal összefirkálta a babája fejét! Hogyan/mivel szedhetném le?
- 7 hetes babám még nem tudja megtartani a fejét ha hanyattfekvésől felhúzzák.Hogy segithetnék?
- Milyen praktikával, gyakorlattal tudok segíteni a babámnak, hogy kiemelje hason a fejét?
- Hogy kell megpucolni a bárány fejét?