Hogy bírjátok a foci VB-t? (beszélgetés)
Szerettem nézni a meccseket, majdnem mindet láttam is. 😊 ⚽
annak örülök hogy Cavaninak összejött a gól,
Alig várom, hogy összepuszilgassam az uruguayi ismerősöm :)
Ma kezdődött a 3. kör. Csütörtökig tart.
Ma már párhuzamos meccsek vannak, vagy csak 1 időre?
ne légy gonosz :P k-vára nem j igasságtalan.
Tök jó, hogy most már két meccs van egy időben, legalább csak fele annyit tud nézni :DDDDDDD
Nagyon jól,nem nézem mindegyik mérkőzést, de követem az eseményeket,három fiú unokám van, mind a három focizik, képben kell hogy legyek, a legkisebb 4,5 éves vele még focizni is kell.
ezeken kívül nem igen van szerintem, de nekem tök 8 van e :_)
Már hogyne lenne élő közvetítés. Ott van pl a tenisz.
.
Ja tényleg, azt sem. Hovatovább, még az ismeretségi körömben sincs senki, autó- vagy motorversenyt nézne.
(Na jó, bevallom egyszer, valamikor több, mint 45 évvel ezelőtt egyszer néztem valami motorversenyt, ahol körbe-körbe mentek a motorosok, és közben meg csúsztak, és szórták a koszt egymásra.)
.
Nálunk autóversenyt nem néz senki :)
.
"Van olyan család ahol senki nem nézi?"
Van. Nálunk pl. senki sem nézi, még a bővebb családban sem. (Sőt, szerintem sem a szabályokat, sem a csapatokat, sem egyéb hasonló dolgot nem ismer senki.)
Mi több, már a nagyapám sem tartotta sokra azokat, akik focit néznek. (Hogy a focistákról már ne is beszéljünk.)
.
fejezzétek már be ,komolyan mint az óvodában,
én nézem most is,akit nem érdekel az meg nem nézi ,ennyi,
elég unalmas,de az egyik kedvencem vezet,igy végig szenvedem,
Mondjuk akkor még inkább nem értem miért baj 1eseknek, hogy 1 hónapig VB van.
Azt hittem azon megy a balhé.
Ezt nem értem. Itt kellene balhézni, hogy nem tudunk tévét nézni? Ez nagyon száni, már elnézést
De most őszintén . .. rajtad kívül szóba hozta egyetlen ember is, hogy tévézne, de nem tud a foci miatt?
jó de most lehet balhézni, hogy a másik nem enged tv-t nézni...
holott aki hisztizik, az interneten ül, hoxázik, márpedig a VB interneten is nézhető ha jól tudom legálisan ingyen az m4- weboldalán voálá felszabadult a tv
Én éppen téged kezdelek unni azzal, hogy sehogy sem érted, ha valaki nem nézi.
További ajánlott fórumok: