.. Tudom sokan lehurrognak. De nekem pozitív tapasztalataim vannak..
Kb 2 éve fogyasztom napi rendszerességgel a Hc 80 at, és az immunshotot.
Amiért elkezdtem kiprobálni az ízületi fájdalom a lábaimban , az ujjaimban. Valamint a jobb karom nem tudtam csak félig feleemelni, annyira fájt. 10 nap után megszüntek a fájdalmaim és ami meglepett hogy a vérnyomasom is csökkent. Igen, nem olcsók. Nem is tudok minden terméket kiprobálni. De nekem ez is megéri a fájdalom nélküli életet. Nem vagyok hálozatépítő.
Nekem nagyon beváltak a termékek. Segített a fogyásban és refluxom is sokkal jobb lett. Ez a méregtelenítőnek köszönhetem. 1-2 használat után már érezhető, hogy dolgozik a szervezetben. A vitamin bevitelt is ezekkel a termékekkel oldom meg, mivel ez szerves anyagokból áll, nem pedig szervetlen (lassan szívódik fel és a nagy része emiatt távozik a szervezetből) amit a patikában adnak. A másik ami tetszik benne, hogy magyar termékek és be vannak vizsgálva (OGYÉi számmal rendelkezik). Engem nagyon meggyőzött! :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.