Hízókúra! (beszélgetés)
Akkor engedd el egy kicsit, legalabb a súlyod miatt ne aggódj ☺ Irnam, hogy a vizsga miatt sem erdemes, de nem hiszem, hogy hallgatnal ram ☺
Pajzsmirigyet én is nézetnék, lehet túlműködik.
Most jobban is idegeskedek mert vizsgázni fogok 😒
Amikor stresszelsz, akkor a szervezeted a stresszt próbálja leküzdeni, nem emésztessz rendesen, ennek következményeként felszívódási problémáid is lehetnek.
A stresszt kellene minimális
ra csökkentened.
Sokat szoktam idegeskedni. Mikor szomjas vagyok csak akkor iszok. De nincs 2l. Igen megszoktam kívánni chips, tábla csoki stb :D az orvos azt mondta ezt örököltem. Anyukám apukám is vékony. De nem tudom most mitöl nem tudok vissza hízni 52kg ra, de mióta le érettségiztem.
Az orvos kérdezte, hogy milyen az emésztésed? Vagy, hogy milyen a lelkiállapotod? Hányszor eszel egy nap, és mit?Stresszes vagy-e valami miatt?
A csoki meg a chips, nem éppen a legegészségesebb ételek egyike ;)
Ezeket kimondottan a hízás miatt eszed, vagy mert azt kívánod? Vizet iszol-e, és mennyit?
Rendbe van :) fő étkezések között is szoktam enni.
milyen igaz,50 éve mit nem adtam volna pár kilóért,most meg lemehetne,de nem akar.nagyon ragaszkodik hozzám.
Tízórai, uzsonna?
Sokszor kellene enned, egészséges, jó kajàkat.
Gondolom jó gyors az anyagcseréd, azért tudsz nehezen felszedni.
Pajzsmirigyeddel minden rendben?
Sok húst, kenyeret eszek.
reggeli, ebéd, vacsora, meg amikor éhes vagyok :)
Örülj, hogy nem fogytál 😉
Amúgy hogy étkezel, milyen rendszerességgel?
Ma mértem magam 45kg-ról 46kg-ra híztam :D haladás :D
A csokitól csak a zsír rakódik rád.
Egyél sok húst, tojást is, próbálj izmot felszedni.
HÉTFŐTŐL RÉPÁT,CÉKLÁT FOGOK ENNI
Egy-két hétig tarts kemény diétát, 800-1000 kcal/nap, utána egyél úgy, mint most.
Tuti hízás😁
Örülök is meg nem is :) naponta 1 tábla csokit eszek meg :D meg chips stb :D
Néhány év is csak hízni fogsz, örülj neki hogy most ehetsz bármit bármennyit
Tudom, a párom is fogyni akarna én meg hízni :) adhatna rám pár kg-ot:D
Nem érzem jól magam így :( nagyok rám a ruháim is amik régen jók voltak. 4év alatt ment le 7kg :(( vissza jöhetne rám az a 7kg
Képzeld el ,de mennyien vannak akik viszont fogynának:)
Sziasztok nem tudok egyáltalán hízni voltam orvosnál is írt fel gyógyszert de az se használ :( 157cm 45kg :( voltam 52kg de most sehogyse tudok hízni :(
További ajánlott fórumok: