Hitelkártyát szeretnék megszüntetni, nincs rajta tartozás. A harminc napot meg kell várni mindenképpen a felmondási időtől hogy töröljék? (tudásbázis)
5. emagdi
2017. aug. 24. 14:42
azonnal törlik a kártyád, meg is semmisítik általában.
a 30 nap azért van, hogy ha esetleg időközben kiderül valami utólagos terhelés, akkor annak legyen 'gazdája'.
nyilván, ha nem érkezik rá ilyen, akkor ennyi, végleg megszűnik a kártya.
4. Channa* (válaszként erre: 3. - Totek63)
2017. aug. 23. 16:30
Milyen 30 nap? Ezt ki mondta? Az ügyintéző?
Jellemzően azért van átfutási ideje a bankkártyák megszűnésének, mert lehet, hogy érkezik még rá terhelés, bankkártya vagy egyéb költség, amit szintén az ügyfének kell megfizetnie. Ha rögtön megszüntetik, akkor az ilyen költségeket a banknak kell megfizetnie, holott az az ügyfél költsége...
3. totek63 (válaszként erre: 2. - Ikebana3)
2017. aug. 23. 16:08
Irásban adtam de tényleg 30 napot kell várni ? Nincs erre valami megoldás mert fontos lenne
2. Ikebana3
2017. aug. 23. 16:05
Ahol váltottad ott tudnak erre érdemben válaszolni. Nekem volt olyan, ahol csak be kellett telefonálnom a megszüntetés miatt. De lehet, hogy be kell menned személyesen. Ezt ők mondják meg.
1. totek63
2017. aug. 23. 15:49
Hitelkártyát szeretnék megszüntetni nics rajta semmi tartozás.A harminc napot meg kell várni mindenképpen a felmondási időtől hogy törölj?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Albérlet felmondása
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Tartozás ledolgozása felmondási idő alatt
- Vállalkozás (KATA) megszüntetése tartozással. Ha lehet, hogy lehet?