Hisztek abban, hogy a betegségnek lelki oka van? Biologika. (beszélgetés)
ja,mint a köszvényemnek is.
nem kell engem hölgyezni.általában mindenki tegez.
nem a túlvilágban,mint a hívő emberek,hanem a reinkarnációban. hát felnőtt ember,mindenki abban hisz,amiben akar.mondom,én ha meghalok,nekem aztán tökmindegy lesz.szórjatok szét,aztán vége.a buddhizmus tetszik neki,mint a Lennonnak.a békével én is egyetértek.
Nekem nagyon furcsa, hogy egy ilyen racionalista hölgynek, mint Te, hogyhogy túlvilágban hisz a lánya? Vagy csak szófordulat volt?
Vannak pozitív életszemléletű áldozatai is...
Vannak betegségek, aminek lelki okai is lehetnek.
Pl. legyengül miatta az immunrendszerünk, a betegségek legyűrhetik az embert.
Járványok okai pl. a vírusok, szóval sok oka lehet a betegségeknek, pl. hiányállapot, rossz táplálkozás is.
Vagdalózni... Ahhoz nagyon ertenek
lehet lelki oka is, de van betegség lelki ok nélkül is
engem mikor eltört a vállam,rögtön vittek ct-re,meg mittudom én mire.de a mai napig nem tudom,hogy eltört-e egyáltalán.de hétvégére ott kellett maradnom,minden vizitkor a fejemhez vágták,ő az aki tévedésből van itt.
Igen. Az lenne a valódi "lelki ok", ami kicsinálna :)
Hát jó hogy nem tudjuk előre hogy mennyi van megírva... 😪
Ráknak elég mocskos természete van, mire panaszokat ad, többnyire késő :(
Sok csip-csup is költséges, főleg ha úgyis tovább kell menni.
Különben anyunál áttétes tüdőrák mellett a tumormarkerek negatívak voltak, szóval esetében ez is "feleslegesnek" tűnt. Könnyű utólag okosnak lenni.
nem az orvostudomány,hanem talán a hanyagság.,meg hogy végtelenül kizsákmányolják az embert.
De az költséges... Csak tudnám akkor mire fizetünk
Ócskák a vizsgálati módszerek is.
Igazából minden feleslegeset ki lehetne küszöbölni, ha azonnal CT-re utalnának banálisnak tűnő panasszal.
Ultrahangon alig látszik valami.
Régebben vonzóbb volt, mostanában kicsit tényleg szétesett :) Igazán kezelhetné magát varázsmódszereivel.
Sajnálom... ez szomorú és felháborító hogy itt tart az orvostudomány
ne nevettess.az apám elment kivizsgálásra,pedig mikor egy férfi ilyen gondokkal küzd.azt mondták semmi baja.három hónap múlva meghalt.az öcsémet tüdőgyulladással vitték a kórházba,mert dolgozott,amíg tudott,más nem volt helyette.mikor lázasan bevitték,az altatásban még két hetet élt.60 éves volt.
[link]
Erre a Barnai Robertóra ránézés alapján a rozsdás kapukulcsot se bíznám rá. Csapatában van az a Vali is, aki bölcs döntés alapján a Hoxán nem is idézhető.
Mint ahogy a betegség szó is általános megnevezés.
Szerintem nem lehet általánosítani, egy-egy betegségnek sokféle oka lehet. Külön tudományágat kreálni elég fura. Nekem kissé a scientológiára gyanús.
Anyu is rákos volt, sőt apám fiatalabban halt meg, mint én most. Mégsem járok ilyen szűrésekre, nem szabad beleőrülni a múltba.
Ami viszont káros, az a politikai ügyekbe belecsavarodás, a tv hülye híreinek komolyan vevése. Kikapcsolni, kidobni!
Amúgy Visszatérve az eredeti témára Nem értem a macskás dolgot
Ilyenkor Kellene azt mondani erre a gondolatra hogy töröl... de Sajnos ismerős a szituáció és struccpolitika nem változtat semmin Attól még hogy a homokba dugjuk a fejünket attól még bekövetkezik aminek be kell következni... egyetlen megelőzés időben el kell menni orvoshoz
Százhalombattán biztos.ott volt,vagy még van a kőolaj finomító.
biztos.a munkatársnőmnek minden nővére,húga mellrákban halt meg.nálunk senki.viszont végbélrákban az apám,és az össze testvére.úgy,hogy jó esélyem van rá
Lehet hogy nem elég az életmód változás lehet hogy valahol a génjeinkben hordozunk valamit De szerintem öröklödhet is, nem tudom....
További ajánlott fórumok: