Hisztek a mindenféle horoszkópokban, amik előre megmondják, milyen nemű babád fog születni? (beszélgetős fórum)
"egy 22 éves nőnek ha márciusban fogan a gyermeke az csak lány lehet."
A logikátlanság ott van hogy mi az hogy 22 éves nő?Abszolút megfoghatatlan. Ha úgy vennék hogy március 42.-én meg 51.-én az is képtelenség lenne de zusanmen egész hónapban?
Amit az újságban olvasol (kedves bak... stb) az biztos, hogy nem állja meg a helyét, de valamit írni kell, mert sokan szeretink az ilyen rovatokat. Én sosem olvasom el.
De azt gondolom, hogy egy jó asztrológus igenis segíthet tisztába jönni önmagunkkal, ha máshogy nem megy.. és segíthet megérteni a dolgok miértjét.
És hasznosabb a képletet valóban tükörként nézni, mint a jövőt kiolvasni belőle, hisz azt mi alakítjuk. :) De tény, hogy figyelembe véve ezt a tükröt, a lehető legjobbat tudjuk kihozni saját sorsunkból. De van sok ember akinek nincs szüksége erre, mert a saját (helyes) útján jár. :)
nem tudom tényleg az-e, mert ezt egy kínai tudós állítja. A Jónás módszer pedig egy szlovákiai orvos felfedezése, aki 85%-os sikerrel büszkélkedhet, klinikát működtet és magyarországon is van nőgyógyász aki elismeri őt. PEdig a hold és a jegyek minőségére épül.
Aki a tudományok embere az szereti tudományoasn megcáfolni azt amit nem hisz el és nem vagdalózik badarságokkal.
Azonos óra + perc és a helységet is (időzónával)
Szóval ez már eléggé személyre szabott. És mint mondom, az asztrológia nem zárja ki, sőt lényegesnek tartja a személyes tapasztalatokat, hisz azok mind formálják a jellemet és sorsot.
..az elmebetegség szintjét? Akkor az a sok ember aki hisz benne szerinted elmebeteg? Ez kicsit erős kijelentés.. de igazából jobban jellemez téged mint azokat akikről állítod.
Nevetsges mikoir olyan kifejezésekkel dobálóznak egyesek amikkel nincsenek is tisztában.
Ettől függetllenül én sem hinném, hogy helytálló ez a naptár, de tiszteeltben tartom ha valaki hisz benne. Nekem nem árt vele, miért hülyézném le?
"pl:egy 22 éves nőnek ha márciusban fogan a gyermeke az csak lány lehet. "
Ez már nem szimplán hülyeség hanem eléri az elmebetegség szintjét.
Na z az, hogy a legtöbben azt hiszik ennyi. Pedig nagyon nem. A születésed pilanatában egy teljesen egyéni képletet felállítanak, a naprendszer összes bolygójával. Ezek mind-mind tartózkodnak egy jegyben és egy házban a képleten belül. Ez végig kíséri az életed, és erre a horoszkópra egyénileg hatnak, fényszögbe kerülnek a bolygók amik mozgásban vannak.
Az, hoyg ma mi történik egy skorpióvan .. az hülyeség. De az emberek elolvassák, ezért van mindig iylen rovat. Viszont igenis fel lehet állítani az előrejelzéseket személyre szabottan.
Szóval annál, hogy te milyen jegyben születtél jóval összetettebb vagy. És még a személyiségedet formálják az egyéni tapasztalataid, a neveltetésed, sőt a genetikai örökséged is.
Miért hisztek a horoszkópokban egyáltalán??Hogy lehet az hogy csak azért mert egy bizonyos napján egy évnek születtél pl.itt Bp.-en ugyanaz történjék veled mint az azonos napon született társadnak Tiensanban,Jangcsöpingben,vagy Honoluluban????Nem irreális ez egy kicsit??
Valaki,aki szakértő elmagyarázná a hátterét???
Szia, miért? Van ilyen tapasztalatod? Én úgy tudom, ezt nem nagyon lehet kiolvasni a horoszkópból..
Bár én is kíváncsi lettem volna anno :)
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok