Hintaágy párna mosása (beszélgetés)
Hagyjuk már a francba! :))Már volt majdnem 1 hónap szünet.:)
Ha 3 hónap múlva belebotlunk, itt folytatjuk? Remélem, nem.:))
Igen, az érdekel, ugyanis azt vettem valakinek, mert izzadós, és ezt javasolták.De nem kell rá huzat, mert akkor eltömítem a szellőzőket.
Majd rá is kérdezek már, bár most nemigen azt használja.
Én melegben lepedőt.
Ne kötekedj.- vagy az állapotossággal jár?:)
Mi a naturtextől vettük és airplus volt a neve. Nem tudom, téged ez érdekel-e. Ha igen, akkor én úgy érzem csak pénzkidobás volt.
Én nyáron -nem kinevetni!- csak ágynemű huzattal alszok, egyszerűen még nem volt olyan paplan, amit el tudnék viselni magamon. A férjem pedig nem érzett különbséget a régi nyári paplanunk és ez között, sőt úgy érezte, hogy a régi valahogy komfortosabb. Ha megnézed a töltetét, akkor látod, hogy nagy különbség nincs egy átlagos nyári paplanhoz viszonyítva. Egyébként ami a bőröddel érintkezik annak kell olyan anyagnak lennie, ami a nedvességet felszívja, ami hűs érzetet nyújt. Nekünk nyáron az ágyneműhuzatunk szatén, nagyon kellemes.
Miért nem jött be?
Ti is izzadósnak vettétek?
Már a gyártóval is leveleztem, de fogalmuk sincs, hárman négy véleményt írnak.
Jobb, ha tőlem tudod; speciális - szellőző garnitúráról volt szó.
Nem jól készültél belőlem, olvasgass még,azzal is fejlődsz.
Megfogadom a tanácsodat, köszönöm. Nem szégyen a mestertől tanulni. :)
Cserébe elárulom, hogy ha paplant vásárolsz, az hiába mosható, szoktak rá tenni ágyneműhuzatot. Szívesen. :D
U.i.: Nincsen kacsánk, se halunk, de ha egyszer lesz, jó szívvel gondolok rád, mester! :)
Sajnos, nagyon is értem arcátlan válaszodat.:(
De, ha legközelebb halas- vagy kacsás-tál mosásához kérsz tanácsot; ne itt tedd. Nyiss másik fórumot, nehogy keveredjen a szennyes a mosatlannal!
Nem. Akkor jövök, mikor nincs más teendőm.
Nem volt kiírva, hogy zárt, különben nem is próbálkoztam volna, kedves.
Persze, arra gondoltam, hogy évekig ülnek és fekszenek a koszban! Én speciel koszban szeretek fürdeni. :)
Még véletlenül sem arra, hogy másképp is ki lehet tisztítani, de én kipróbálnám a mosógépben való mosást. Á, nem!
Már hogyne lehetne?
Gondolod, hogy évekig ülnek, fekszenek a koszban?
Miket tudsz kérdezni! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
persze
simán, 40 fokon
Ki.
Még nem.
További ajánlott fórumok:
- Rubint Rékának a (teraszán lévő) hintaágyát hol lehet beszerezni?
- Ma azt tervezem, hogy kiülök a napra, a hintaágyba,...
- Tollpárna mosása
- Kültéri hintaágyra milyen anyagból érdemes tetőt csinálni?
- Elszakadt a hintaágyon az ülörészen a vászon, hol lehet kapni hozzá, hogy tudjuk használni?
- Nem tud valaki egy stabil, de egyben szép hintaágyat árusító helyet?