Himalájai sópárnát készített már valaki otthon? (tudásbázis)
8. Mezei Virág
2015. szept. 29. 07:29
Nekem jó az egyszerű (tiszta) só is.
"A sópárna "titka" a só hőtartó képességében rejlik. A sópárnát használhatod lehűtve vagy felmelegítve is attól függően, milyen problémával állsz szemben.+
7. abri
2015. szept. 28. 13:14
Mire használjátok?
6. gabika79 (válaszként erre: 5. - Georgina319)
2015. szept. 20. 21:48
Igen, melegíteni is lehet, de én ahogy olvastam max.50 fokon a sütőben fél óráig! Legalábbis a hivatalos oldalukon ez áll. Ennyi még a kevert szálas anyagnak sem árthat. :) A zipp-zár viszont igazad van, tényleg felejtős, bár nem is terveztem azzal :)
5. Georgina319
2015. szept. 20. 10:14
Mindenképpen pamut anyag legyen a huzata, nem műszálas, és nem cippzáras. Vedd alapul, hogy ezt melegítened kell.
4. gabika79
2015. szept. 19. 23:00
Én találtam 700 ft-ért 2 kg-os kiszerelésben :) az anyagra meg meg régebbi használt ágynemű huzatot terveztem. Vagy az nem jó hozzá?
3. Georgina319
2015. szept. 19. 17:48
Szerintem nem. 1 kg. himalájai só 99o,. a fekete 16oo ft.-ba kerül. Hozzáadod még a pamut anyag árát, amiből a belsejét varrod, és a huzatot, amit arra húzol.
2. gabika79
2015. szept. 18. 21:09
Üzletekben 2500-3500 Ft egy párna, szerintetek olcsóbban meg lehet csinálni otthon?
1. gabika79
2015. szept. 18. 21:09
Himalájai sópárna-készített már valaki otthon?
További ajánlott fórumok:
- Ihat-e 1 éves baba otthon készített kakaót?
- Otthon készített arckrém természetes alapanyagokból? Nekem miért nem sikerül?
- Kéz-és körömápoló krémek, otthon elkészített pakolások.
- Szökőkutak (akik készítettek már otthon)
- Van különbség kalóriatartalom szempontjából az üzleti és az otthon készített (fehér kenyérből) kétszersült között?
- Készített már valaki otthon levegőn száradó gyurmát?