Hideg málnás rétes recept
A Hideg málnás rétes hozzávalói:5 csomag réteslap
10 dkg mirelit málna
5 dl tejszín
1 evőkanál porcukor
10 dkg ribizlidzsem
reszelt citromhéj
Díszítéshez: 5 dkg málna
A Hideg málnás rétes elkészítési módja:
A réteslapokat négybe hajtjuk. Serpenyőben olajat hevítünk, majd kisütjük benne. Jól lecsepegtetjük. A tejszínhabot kemény habbá verjük, belekeverjük az előzőleg jól összetört málnát és a porcukrot. Rétegezve töltjük a réteslapokat, olyan magasra, ahogy csak lehet. Tálaláskor porcukorral meghintjük, tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Huncutpanna, 2008. júl. 4. 19:16
A hideg málnás rétes elkészítési módja és hozzávalói.