Hialuronsavas hólyagöblítés (beszélgetős fórum)
Sajnos én sem. Bár tudnám. :(
Közben látom, hogy csináltak már.
Akkor nem tudom mi a jó megoldás...
Csináltak már leoltást a pisidből? Mert rengeteg antib-re lehetsz rezisztens. Tehát hiába szeded cart se ér.
Igen, erre a következtetésre jutottam én is. Nem véletlen tanulok természetgyógyászatot.
Sajnos betegségem alatt nagyon sok orvos an csalódtam. Legtöbb csak a pénzre hajt és az ember szó szerint megdogolhet. Magát kell gyógyítani az embernek mert nem foglalkoznak vele. Köszönöm szépen
Ez szomorú. És sajnos itt megáll az orvostudomány. Március-április körül kezdődött neki, és azóta ment a küzdelem. Legkézenfekfőbb lett volna az a kő, kiveszik és hip hop rendbejön. De sajnos ez sem.
Neked is jobbulást kívánok.
Nekem is volt tenyésztés többször is de nekem sem hatott az antibiotikum sose
Enis nagyon sok gyógynövényes terméket próbáltam most rendeltem német országból egy cseppet. Arra leszek kíváncsi h kit érek vele. Jobbulast kívánok a lanyodnak.
Neki nagyon sok betegsége van a Lyme miatt. Most gyógynövényes kezelést kap. Bízunk a legjobbakban. Neki már a veséje is károsodott. Kitenyésztették, hogy melyik antibiora reagál az a baci, és mégsem hatott rá. Nehéz ilyenkor okosat mondani.
És akkor mi lett a lanyoddal?
Megértelek. A lányomnak se múlt el. Végül arra fogták, hogy a krónikus lyme-hoz van köze ennek is, azért nem gyógyul. Megkezdték a Lyme kezelést, nem antibioval, mert azt már nem bírja a szervezete.
De volt holyagtukrozrsem is és akkor mondta h gyulladt gomba is volt baci is. Kaptam gombaolot plusz antibiotikum amit 55 napig szedtem de már a végén rosszul voltam tőle. És nem bírom már szedni a sok gyógyszert.
Nem csináltak hólyagtükrözést? vagy ultrahangot?
Kő is okozhatja, amiben egy baktérium góc van, és nem tud rá hatni az antibio.
Lányomnak volt hasonló, doki mondta ezt.
Tejet nem iszok kB 10 éve mert refluxom van. Tojást most hallottam h nem jó. Köszönöm a tippeket és a jó kívánságokat
Nekem a tejtől ès a tojástól volt èvekig gyulladt a torkom. Kipróbálhatnád, hogy egy hètig nem eszel tejtermèket ès nem iszol tejet, mèg keveset sem, tejcsokit sem.
Bárcsak használna és meggyógyulnál!
Nekem az mindig gyanús, ha valamiről szinte semmit nem találni a neten. Olyan lehúzás szaga van a dolognak.
Remélem nem így lesz.
Medveszőlő levèl.. szuper jó...
Nekem az nem ér semmit, nitrofurantoin augmentin sok más nem használt.
Nem hallottam. Felfázásra nekem megfelelt a Jó öreg Sumetrolin.
De változnak az idők....
De kiprobaltam már, meg még számtalan mást is d mannózt. Gyogygomba Gynepp csepp mindent ami létezik de sajnos semmitől nem múlt el a gyulladás. Most mondta ezt a lehetőséget a doki mert újabban már minden pisilés fáj nem alszom hasam alja kiszakad állítólag az miatt h a gyulladás a hólyagom át felmarta. És az miatt ajánlotta ezt a kezelést.
Ne nevess ki, de medveszőlőlevél teát próbáltál már? Annyi embernek az antibiotikum nem használ , de az említett tea igen.
A tőzegáfonya is jó szokott lenni. De lehet nálad valami teljesen más van. Belinkelek egy cikket, nézd meg mennyi minden okozhatja.
[link]
Ha más nem jöhet szóba, szenvednék nagyon, pénzem lenne rá, hát biztos kipróbálnám, ezt a valamit.
Mivel nem gyógyulók a sok antibiotikumtol sem és fáj a pisilés meg vér is van benne doki mondta h ezzel kellene atmosni a hólyagom kB 6 alkalommal ami több mint 120 ezer Ft lenne és kíváncsi vagyok volt e valakinek mert nem kevés pénzről van szó
[link]
Ezt találtam róla, mert kíváncsi lettem és rákerestem.
Ez mire lenne jó? Sosem hallottam róla.