Héjában sült krumpli recept
A Héjában sült krumpli hozzávalói:6 közepes méretű krumpli.
A Héjában sült krumpli elkészítési módja:
Egyforma, nem túl nagy, szép, egészséges krumplikat választok. Folyóvíz alatt, körömkefével súrolom meg, hogy jó tiszta legyen, mert sütés után a héja is fogyasztható. Sütőlemezen,vagy rácson, a közepesnél kicsit nagyobb lángon sütöm meg. Akkor jó, ha már puha a belseje, és papírszerű a héja, és néhány helyen megbarnult. Ha nem szeretnénk elfogyasztani a héját, akkor a sütőből kivéve meglocsolom egy fröccsentés vízzel, és letakarom egy percre tiszta konyharuhával. Így lepucolható a külseje. Asztalkendővel bélelt kosárban tálalom. Fagyos vajjal, vagy libazsírral és lila hagymával fogyasztható.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. jan. 24. 07:33
A héjában sült krumpli elkészítési módja és hozzávalói.