HCG-t vérből mikor látni? (tudásbázis)
Szia! Koszi a valaszt!
Hetfon voltam laboron ,es 2.0 lU/l (vervetel volt)
A ciklusom 23. napja.
Kaptam tuszorepeszto injekciot is, igy elvileg jan 24-en volt tuszorepedesem. Akkor tegnap elvileg a 11. napom volt a repedes ota, ha jol szamolom.
Elotte szedtem Clostilbegitet.
Most erre a hcgre azt mondta a dokim, h keves, uh ha nem jon meg addig, penteken menjek el egy ujabb laborra.
Ez azt jelenti, hogy megtermekenyult a petesejt, be is agyazodott, de keves a hcg igy nem tudni mi lesz? A progeszteronom az jo.
Szia! A HCG szintet kimondottan nem lehet emelni, progeszteron készítményekkel lehet megtámogatni a korai terhességet, ha a progeszteron termelés kevés. Az Utrogestan is progeszteron készítmény.
Mennyi a HCG-d, mikor nézték?
Sziasztok!
Ha valakinel nem eleg magas a HCG szint, arra szoktak valamit felirni? Lehet ra szedni valamit, h magasabb legyen?
Az Utrogestan, az erre is jo vagy az progesteron inkabb?
Hát igen, teljesen jogos!
15. napon voltam nőgyógyásznál, akkor azt mondta, hogy barmikor repedhet,legkésőbb másnap, 24 mm-es és 9 mm-es nyálkahártya, tehát elvileg a 16-17. nap környéken kellett megtörténjen a találkozás, ma pedig a 26. napon vagyok, gondoltam a vizelet még nem, de a vér teszt már mutatná....
Lombiknál is úgy van, hogy a beültetés után 2 héttel csinálnak vérvételt, hogy sikerült-e, a beültetés előtt pedig eltelik 3-5 nap.
A nemvárt napján szerintem már mehet a vérvétel.
Ohhh én azt hittem sokkal hamarabb, de béna vagyok...
26. ciklusnapon vagyok ma
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Ha gyomorfekélyem lett a stressztől, az is kimutatható vérből?
- Nem szeretem, amikor egy koncerten a frontember látni...
- IgE allergiateszt vérből.Mit tudsz róla?
- Hol lehet azt látni, hogy valaki mikor volt fent utoljára a Facebook-on?