HCG szint és méhen kívüli terhesség (tudásbázis kérdés)
2 nap múlva 1000 helyett már 11000 volt a hcg-m.Össze-vissza uh-ztak,nem igazán találták,egyik doki sejtegette,hoogy bal petevezeték.Végül a műtét során kiderült,ott volt.
Hogy vagy,hogy viseled?
Hát, sajnos nem tudok mást mondani, hogy türelem és nyugi!
Holnap többet fogsz már tudni...
Kitartást és sok erőt!!!
Na hat, ez csucs! :-( Birom, amikor ennyit kozolnek! Te meg ulj nyugodtan a fenekeden es vard igy a holnapot???! :-(
Sajnalom! Remelem minden rendben lesz!
Köszi,próbálok nyugodt maradni.
Remélem,csak vizsgálatra.De csak telefonon tudtam az orvosommal beszélni,ennyit mondott:be kell feküdni.
Szia. Akkor most kb. a 8. hétben lehetsz?! Ugye?
Az UH- on nem látták méhen kívül sem a babát???
Nálam január végén volt hasonló, csak az 5. hétben. Akkor a doki azt mondta, hogy szerinte kémiai terhesség. Sajnos aznap elvetéltem. Megnézték nekem is a hcg szintet, de nekem 3 nap múlva már csak 4 volt.
Holnap vizsgálatra kell befeküdnöd, vagy mire? Műtétre? De mire műtenek, ha még nem biztos az sem, hogy méhen kívüli?
Nyugi, ne idegeskedj!!!
Jajj, szegény! Sajnos a hcg szintet nem tudom, de a méhenkívülinél kevesebb van, mint a rendesnél, mert nem a méhbe ágyazódik a baba.
Nálam az uh mutatta ki.
Felmerült a méhen kívüli terhesség lehetősége nálam.Január végén volt az utolsó menstruációm,most hétfőn mentem orvoshoz.Azóta több uh-t végeztek,nem látnak babát,a hcg szintem 1000 felett van.Holnap be kell feküdnöm a kórházba.
Akinek volt már ilyen,milyen vizsgálatai voltak?Milyen hcg szinttel műtenek?Mire számítsak?
További ajánlott fórumok:
- Méhen kívüli terhesség
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!
- Lehet méhen kívüli terhesség, ha egyáltalán sikerült a baba?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... nem adtam fel, és...
- A terhességnek és a méhen kívüli terhességnek mik a tünetei?
- Méhen kívüli terhesség?