Hcg szint eredmény (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha valaki meg jar erre, hatha segit.... (En utalom ha jon egy kerdes, es nem tudom mi lett a vege..)
Szoval; kerdesem utan 2 nappal ujra elmentem vervetelre, sajnos tovabbra sem duplazodott a hcg szintem, novekedett ugyan,de csak 890 lett. 2 nap mulva ujra elmentem vizsgalatra, ekkor viszont mar 230 lett...
Osszegzeskeppen; mindenkinek mas es mas a szervezete, de a hcg szintet mutato tablazat jo viszonyitasi alap. Ha keves a hcg szint, vagy nem duplazodik a megadott intervallumban, akkor valami nem ok!
Sziasztok,
359,4 IU/L hcg szint 2 nap elteltével 510 IU/L lett.
Novekedett a hcg szint, de nem a duplajara.....szerintetek ez jo?
Sziasztok,
Egy hete késik a menstruáciom, a terhessegi teszt pozitiv volt, voltam hcg vizsgalaton, az eredmeny 359,4 IU/L. 4 nap mulva megyek dokihoz, de addig is...
Szerintetek jo ez a hcg szint?
Sziasztok, latom,hogy régen nem járt itt senki, de hátha...
2 db 5 napos blasztokkal ET+16. napon a hcg eredményem 4441,9
Pirossal van kímélve és még van jelölve. Vajon ez mit jelenthet?
Nos július 18. -án megvolt a 6. lombikbaba beültetésünk fagyasztott 5 napos blasztocita.
Minden a nagykönyv szerint szurkálás, hányinger, mell feszülés, éhség érzett. . . . .
Július 27. a beültetéstől 9. nap 31-es hcg szint emelkedés de azt mondták ez még nem biztos menjen vissza augusztus 2. -án az az beültetéstől 15. nap a hcg 120. . . . még mindig nem mondanak semmit biztosra jövőhéten megint menni kell kicsit el szomorodott szeretném biztatni de látni is volt -e már valaki ilyen helyzetben???
Rendben lehet még a baba???
Köszi a válaszokat. . . .
Jajj!!!!
:))))))))))))))))
Közben most nézem, hogy már egy év el is telt!!!!!
Vicces........vak vagyok!!!!! :)))
Ezzel az igen magas értékkel egyáltalán nem vagy méhenkívüli terhes az tuti!
Ott van az a helyén, csak még nem lehetett látni....
Nekem lombik ET után 14 nappal a hcg 2264 lett, és még akkor nem látott volna semmita doki hiába magas az érték!
A terhesség korát nem a hcg határozza meg, hanem az utolsó mensid első napja! Az mikor is volt????
nemtudom hányadik napon vagyok, írtam rendszertelen a mensim.csak hasi u.h. volt.
de én úgy olvastam ez az érték már 5-6hetes terhességnél van.azt meg kellenne látni,nem?
nagyon félek
segítenétek?
rendszertelen mensivel /még nem állt be fog.gátló abbahagyása után/,3+ teszt.az u.h. nem mutatott semmit.vérvételen voltam,, az eredmény HCG 1746.0 IU/L.
szerintetek terhes vagyok valóban?csak olyan korai, hogy u.h. nem mutatta még?petezsák se.semmit se látott.
vagy méhenkívüli vagyok?
köszönöm
Akkor sem 3 hetes vay már hanem 5 (a fogantatás plussz 2 hét a terhességi kor nagyjából), és elég alacsony a hcg-d. nem elkeseríteni akarlak csak felkészíteni, de reméljük tévedek.
És azt vizsgálták már, hyg mitől nem normális a cilusod?
Sziasztok!
209-es a hcg értékem de az orvos nam lát mást még csak 10mm-es nyálkahártyát.Szerintetek van baba vagy nincs????Ja és barna váladélozásom van.
Sziasztok!!
Sajnos nincs terhesség,nem is tudják mitől nem jött meg majd 3 hónapja!!Kaptam gyógyszert amitől megfog jönni és utána lehet próbálkozni......Köszi mindenkinek aki drukkolt nekem...
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Ha ezt a két színt keverem a hajfestékben, akkor milyen lesz az eredmény?
- Adiponektin szintet néztek már valakinek? Mi lett az eredmény?