Hazudgálás (beszélgetés)
Semmi értelme annak a fórumnak, amiben nem lehet véleményt írni, csak rózsaszín pillangókat...
Egyébként mi az, hogy vak voltál? Hogy lehet abból kigyógyulni?
Mégis megtetted. :)
Milyen helyzetben?
Nagyon nem értelek.
MI az, hogy nem tudsz?
Inkább nem akarsz.
Másra nem tudok gondolni, mint hogy eltartott valaki vagy, aki nem akar dolgozni.
Itt nyavalyogsz, mintha ezzel bármi is megoldódna.
"Magamba őrlődök a legtöbbet. Már nincs éjjelem nappalom, nagyon depibe ejtett. "
A depi egy csodálatos luxus betegség.
Ha a mindennapi lét lenne a tét, nem lenne időd depizni... :)
Majd ha lesz időm és kedvem, nagyon foglak sajnálni.
Kedves Trixi!
Elhiszem, hogy bánt ez a helyzet.
Azt is el tudom hinni, hogy okod van arra, hogy ne lépjél ki mégse ebből a kapcsolatból.
Azt viszont nem tudom elhinni, hogy nincs semmi ötleted arra nézve, hogy mit tehetnél...
(Én úgy látom a szavaid nyomán, hogy az a férfiember ott melletted igencsak ráér... Nem arra biztatlak, hogy kötőtűt adjál a kezébe, mert az, ugye, eléggé "ciki", de monduk vannak férfiasabb háztartási eszközök is...)
Igazatok van
Ez akart lenni az eleje
Igazából van, tényleg nem is értem mit várok. A legjobb tényleg a szakítás lenne,ha ez opció lenne. Úgy érzem, hogy hiába "meztelenkednék" előtte. Előbb utóbb megunná. Nincs kifejezett ideál amiket néz. Annyi hogy a vékonyabb nőket. ( én is az vagyok) Neki mindig más kell, érdekes, izgalmas. De úgy képzeljétek el, hogy miközben van mondjuk egy nap 3-4 óra szabadideje, a 3-4 órából kb talán fél óra amit nem a nők nézegetésével tölti. S ott van mellettem.....akár mikor arra megyek, gyors dugja, kapcsolja stb. Nem szólok mindig ezt ne úgy képzeljétek...( mert úgy érzem a hozzászólásokból, hogy ez jön le.😥) Magamba őrlődök a legtöbbet. Már nincs éjjelem nappalom, nagyon depibe ejtett. Már lassan a gyógyuláshoz sincs erőm...
S a legrosszabb hogy nem tudok mit tenni, csak el kell fogadnom...😥
... és ne mosogasson, ne takarítson, ne főzzön, ne csináljon semmi olyat, amitől akár a frizurája, akár a ruházata, sminkje, stb. tönkremenne, hiszen akkor már nem lenne olyan, mint akit bámulni lehetne.
Ne csináljon semmi mást, csak a férj által bámult nőket utánozva egész nap, egész este csak illegetné magát a férje előtt!
Mit szólna ehhez a kedves férj???
Miért nem opció, hogy lelépj?
Ha tényleg így nézi a nőket, ahogy írod, az beteges.
Idetévedtem szó szerint! Mert első blikkre nem értettem, mi az, hogy hazudgál? Miért nem lehet helyesen mondani, hogy hazudik? És ez a "hazudgál" szó, már úgy terjed, mint a vírusos influenza, bizisten. Helytelenül! No de ez nem kardinális kérdés itt, és én sem vagyok nyelvész, nem igaz?!
És ha már itt jártam, beleolvastam a panaszos sorokba.
Mit is illene mondani kedves Trixi? Értettem szavaidat, de nem tudok tanácsod adni! Mert nem lehet. De miért is vársz itt tanácsot a sok ismeretlentől?! A Te életed! Mindegy, hogy mit mondunk, a megoldás a Te kezedben van!
Ráadásul nem opció számodra, ha azt javasoljuk, hogy lépjél tovább egyedül,. Miért? Mert függesz a férjedtől! Pedig azt mondom, hogy legyél önálló! Teremtsd meg az anyagi háttered. Találd meg azt az élhető kőzeget, amelyben jól érzed magad. Lehet az a világ bármely szegmensében is, mert fiatal vagy! Írhatnám azt is, hogy menekülj világgá, egy jobb élet reményében! De ismétlem, ez a Te életed! Sok opció van még kedves Trixi! De neked kell kiválasztani azt, amely az életedet fogja megoldani. Amit írtál a férjedről, attól még nem dől össze a világ. Az élet nagy problémái, az igazi bajok nem itt kezdődnek! És ha már ez is "az őrületbe kerget?!" téged, mi lesz komoly baj esetén?! Tudod mi a legnagyobb probléma, hogy hiányzik a legfontosabb dolog nálad/nálatok. A HIT és a BIZALOM! Enélkül, nincs házasság. Viszont ha Te jót akarsz, akkor nem elég csak vágyni a jóra, álmodozni róla, a "jót akarni kell!" És ne a "miértek" megértésével foglalkozz, hanem a megoldással!
Lépjél, hogy boldog lehess, hogy boldogok lehessetek!
De tudd, hogy a boldogságért "tenni, tenni kell!"
Én is tudom, hogy nekem, mint kibicnek semmi sem drága! Tudom, hogy a pálya széléről könnyű bírónak lenni és osztani az észt! De mivel azt írod, hogy " hiába beszéljük meg százszor, vagy ezerszer, a vége mégis mindig ugyanaz! :( Akkor miről beszélünk kedves?!
Láthatod, hogy nincs miről beszélni! Lépjél! És ne nézz hátra, csak előre!
Szívből kívánok sok bátorságot, és még több szerencsét!