Háziorvosnak kell fizetni egészségügyi könyvért? (tudásbázis)
Hát nekem azt mondták, hogy 8000, gondolom tüdőszűrővel együtt, de ez rengeteg.
Dolgozni akarok, erre előtte ezt még ki kell fizetnem. Vicc ez a mai rendszer.....
Nekem azt mondták, hogy csak üzemorvos adhatja ki, ha ő egyben háziorvos is, akkor a háziorvos is.
Leírná nekem valaki pontosan, hogy akkor ez 2013-ban hogyan is működik?
(Van aki azt mondta, hogy bemegyek a kórházba, mondom hogy alkalmasságira jöttem, elküldenek pár vizsgálatra és végül az üzemorvos kiadja ezt a kiskönyvet ingyen. Tényleg így van? Vagy orvostól függő, hogy fizetni kell vagy nem?
Én diákmunkára szeretnék menni, és ehhez kell.
az egészségügyi könyv kb 100 ft-os tétel a nyomtatványboltban és akkor erősen felülbecsültem.
tüdőszűrön pedig nem mondod meg mihez kell. évente egyszer ingyenes szűrővizsgálat
háziorvos nem biztos hogy munkaegészségügyi szakorvos is egyrészt. másrészt kell fizetni, de ha munkaalkalmassági vizsgálatra mész, akkor a cég fizeti.
ha csak úgy hogy legyen akkor neked kell fizetni. akár tízezer forintot is.
Sziasztok.
Cukrász suliba fogok járni,és kell hozzá egészségügyi kiskönyv stb..A suliba 20ezer lenne a 10!!!perces vizsgálat,de háziorvossal is meg lehet csináltatni.Az a kérdésem,mire számítsak,kell érte fizetnem?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mate tea, az egészségünk alternatívája!
- Kik dolgoznak az egészségügyben?
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Milyen esetben kell magam után fizetni az egészségügyi hozzájárulást?
- Kecskeméten mennyit kell, illik fizetni a magánororvosnak egészségügyi küretért,