Háziorvosi rendelés (beszélgetés)
Ez kb. olyan, mint itt.
Itt se lehet a közérdekű tudnivalókkal frissíteni a községi honlapot. Valami miatt a hirdetőtáblára, vagy az önkormányzat ajtajára sem lehet kiragasztani a rendelést, vagy ha az orvos szabin van.
Nem. Aki beteg, másszon fel az emelkedőn, esetleg teljesen hiába.
Nálunk a rendelő kapuján felszerelt postaládába kell bedobni a cédulát, amin a gyógyszer, beutaló és egyéb igényünk van. Szerepel rajta a lakcím és a TAJ szám. Az asszisztens felírja és másnap a patikában átvehető.
Kérdezd meg az asszisztenst, nálatok hogy működik.
Nálunk nincs abban a műszakban, amelyikben az én orvosom rendel.
Kapott egy mobilszámot és azon lehet keresni, felhőbe tette fel a receptet.
Ha beteg valaki, nem tudom hogyan kivitelezik a vizsgálatot.
Azt olvastam, hogy valahol már nincs is rendelés, az orvost csak mobilján lehet elérni. A honlapokon nincs vagy hiányos információk vannak.
Rokonomnak szakorvostól kellene gyógyszer, de a honlapon az áll, hogy csak sürgős szakorvosi beutalóval engednek be az épületbe is, de arról nincs infó, hogy gyógyszerfeíráshoz milyen telefonszámot kellene hívni.
Még nem szervezték át, mert a helyzet nem indokolta.
Akkor is maradna valaki a rendelőben, ha életbe lép az átszervezés.
Szia!
Email lehetőség nincs?
Sziasztok!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, és csak a faradtság miatt nem tudok átlendülni egy egyszerű problémán, de inkább kérdezek, okosodok. A háziorvosom, aki másik településen rendel, szokott nekem kiírni receptet, amire ismét szükség volna. Úgy tudom, hogy mostanság nem lehet csak úgy besétálni a rendelőbe, így múlthéten is, most is próbáltam hívni, de senki nem veszi fel a telefont. Rendelő honlapján semmi információ, hogy ne lenne az orvos. Végső esetben holnap elkocsikázok oda, és lesz ami lesz, de addig is, jobb ötlet?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Mennyi pénzt szoktál adni a háziorvosodnak, ha házhoz hívod?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- "Vizitdíj" háziorvosnak fekvő betegtől
- Jogos-e, ha a háziorvos kiírja az ajtajára, hogy a nyugdijasok csak a délelőtti rendelésre mehetnek?