Házasságban egyedül (beszélgetés)
Milyen remek ötlet. Fitt leszel, a kedved is megnő, majd ezáltal máshoz is több lesz.
És ott társaság is van, nem egy utolsó szempont. Találkozhatsz hozzád hasonló helyzetű nőkkel.
Ha ki szeretnél menni, akkor menj! Élvezd az életet, mert ahhoz rövid, hogy ne élvezd.
Nekem úgy tűnik, hogy a férjeddel az évek alatt szétfejlődtetek, kérdés, hogy vissza akartok-e találni egymáshoz vagy lefoglalod magad és probléma megoldva.
Az aquafitness nagyon jó ötlet, jól megmozgat erősít, miközben kíméli az izületeket.
A mozgástól jó kedve lesz az embernek és nem utolsó sorban, barátságok is kialakulhatnak és akkor lesz kivel kimozdulni.
És valami természetjáró v. túrázó egyesületet, csoportot is kereshetsz a lakóhelyed környékén, járhatsz kirándulni.
Így a családi béke is megmsrad és te is jól érezheted magad😊
Az jó, de neked nem a társaság hiányzik leginkább a kimozdulás mellett?
Azért biztattalak, hogy teremts ismeretségeket, barátságokat, attól még nem kell felrúgni a házasságot.
Ha nyilvánosság elé tárja, akkor már nem csak az ő problémája. Sajnos, sokan tényleg mások arcába tolják a problémáikat, ha tudnak segíteni, ha nem.
Nem, nem ír jól. Bármilyen érzelgős dumát is nyom le, ezzel a helyesírással megbukna általános alsó tagozatában.
Az csak a szokásos vívás volt a probléma felvetővel. Ő szokott azzal érvelni, hogy ha valakit valami bánt, az kizárólag csak az ő problémája. Mármint ha az a probléma egy másvalakinek valamilyen tettében nyilvánul meg.
Lonci jól ír, de az igekötőket szisztematikusan külön írja. Más hibát viszont nem vét. Az én szememben ez apróság. Az, hogy mivel védte meg magát, más lapra tartozik, nem volt egy szerencsés védekezés. De ilyen apróság miatt kár is volt védekezni.
Nem csak.
Miért nincs annyira igényes, ha már egy közösségi oldalon ír, akkor megtiszteli az olvasóit azzal, hogy figyel a helyesírásra.
És ez nem kor kérdése, nem is annak függvénye, hogy ki hány gyermeket nevelt fel, és azoknak hány diplomája van. Ezzel ne takarózzon senki, mert ez pusztán odafigyelés. Mert biztosan megtanulta ő is a saját korában.
Megbocsátanék, az elírásért, ha legalább itt helyesen használtad volna...
Nem miattad szorul ökölbe a talpam, hanem, ha ezt a hibát látom.
Bocs az el írásért.
Tudod az én időmben dolgozni kellett meg tanulni és nem okoskodva írni.
64-éves vagyok és 47-év (fizikai munka) van mögöttem.
özv: 29-éves koromtól.
DIPLOMÁS gyerekeim vannak. Sőt az egyiknek 3-diplomája van.
Ennek ellenére elnézést ha miattam szorul a talpad ökölbe.
Tudod az élet szabály az, hogy nem tudhat mindenki mindent, (Így éltem le az életemet)
De te örüljél annak, hogy csak az okosságokat tanultad meg,az eddigi életedben.
Biztos vagyok benne, hogy te is hibáznál abban amit én hibátlanul meg teszek. De csak lesz valaki aki erre figyelmeztet. üdv: Egy egyedül álló nagymama
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Egy házasságban ahol már évek óta nincs szeretet.
- 17 év magány házasságban
- Jobb egyedül, szegényebben de nyugalomban, mint házasságban de boldogtalanul, idegeskedve?
- Egyedül a gyerekkel vagy boldogtalan házasságban tovább?