Házasság után- mi változik? (beszélgetés)
mi az a minden ami változik?
mi 17 év együttélés után házasodtunk össze...
másfél éve vunk házasok papíron..
tehát mi az a minden ami változik?
Nagyon sok tényezőtől függ. Mióta ismeritek egymást? A nagy szerelemben házasodtatok-e össze vagy amikor már csitult a vágy? Éltetek-e előtte együtt, ismeritek-e egymás rossz szokásait?
Megtanultatok-e alkalmazkodni egymáshoz?
Nem mindegy. De előbb vagy utóbb valóban minden megváltozik.
Hogy mi változik?? Szerintem minden... :)
Másképp állunk a dolgokhoz, hiszen már isten előtt is egybekötöttük az életünket (igen és van 1 papírunk :) ). Aztán "újabb"/szorosabb érzelmekkel leszünk gazdagabbak, szinte foggal-körömmel ragaszkodunk egymáshoz, márha persze marad 1 kis szabadidőnk ebbe a rohanó világban.
Más "rangot" kapunk az ismerősök előtt:(feleségem/nejem). És szerintem ez szuper!!
4 éve ismerjük egymást, és szeptemberben ünnepeltük az első házassági évfordulónkat :)
végül is két alapvető szitu van: házasság előtt együtt éltek-e a felek, vagy csak akkor kezdődik a közös élet!
Az ismeretlenség varázsa mindenképpen elmúlik, kérdés, hogy ami jön helyette, az milyen. Előző kapcsolatomban leült nagyon a dolog. úgy éreztem,már nem vagyok olyan "értékes", hiszen minden reggel és minden este ott vagyok... :( Most nem régóta vagyunk együtt, és csak együtt élünk. Nem tudom,a házasság jelenteni fog-e valami változást vagy az idő...
Nálunk minden változott, pozitív irányba.
Mélyebb érzelmek, harmónia, erősebb kötődés.
És ez csak nő azóta, és csak nő.
Egyszóval hűűűű:-)