Házaspárok véleményét kérem! (beszélgetés)
Mikor összekerültem a férjemmel immár 32.éve vagyunk házasok ő nekem őszintén feltárta, hogy neki voltak lánybarátnői és hozzáírtak leveleket az ő belegyezésével olvastam el és lett kidobva a szemetesbe ilyesféle probléma nem volt közöttünk.
És a későbbiekben sem lett semmiféle konfliktus belőle. A tanácsom, ha toleráns vagy vele szemben, akkor remélhetőleg nem fordul elő ez. A párom semmiféle nőügyek nem érdeklik. Ő már elég rég családos azokat már régesrégen elfelejtette. Sok szerencsét Szív.Üdv.Ágnes
Ha még nincs gyerek,én nem biztos,hogy ebben az esetben folytattam volna.Kicsit olyan mint az a mondás:"Ha nincs ló jó a szamár is "
Jó lenne rájönni,hogy fűzik-e még erős érzelmek ahhoz a nőhöz.
Egyébként nekem is megvannak a régi leveleim és ritkán meg is nézegetem őket.A múltam hozzám tartozik és jó emlékezni,persze már nem fűznek semmilyen érzelmek a levelek íróihoz,lehet,hogy nálatok is csak ennyi a történés.
Nem tudom nekem ez az egész nem tetszik.
A férjed elhagyott mert össze akart jönni az exével.Nem sikerült és ezek után visszaőgyelgett hozzád és vitte az exe vackait is.
Én a koténerbe dobnám a pasit az ex kacatjai mellé!Be sem engedtem volna!
Én is írtam neki, hogy kukázzon.
Igazad van, remélem nem jár így. És szerintem nagyon sok ilyen/vagy hasonló eset van.
Tény, hogy kissé le lett támadva.
Ám ő is belátta, hogy nem helyesen cselekedett.
Talán már kukázik.
Topikinditó
Inkább bujbele a konténerbe, és tedd vissza ahol találtad a dolgokaít, mert igy önmagad csapdájába esel, és nagyon megfogod szívni.
Ahogy olvastam a társadnak ha lett volna lehetősége a másik nőt akarta volna. Nehéz evvel együttélni-de nem lehetetlen..főleg ha megbecsülöd. De ilyen galád cselekedettel esélyed nincs rá. Megfog gyűlölni.És: igaza lesz. Eszembe nem jutott volna ilyen.
Ha most dobtad ki, szedd vissza mert nagy botrány lesz belőle...
Én biztos balhéznák, ha a férjem ilyesmire vetemedett volna..
"Most légyszi ne a férjem helyébe képzeljétek magatokat hanem az enyémbe,"
Ha szereted akkor mindig az ő helyébe képzeled magad, neki mi a jó, mert számodra ő a legfontosabb.
Ez visszafelé is..:)
Nagyon rosszul tetted, szerintem kukázd ki.
A férjem szerintem nagyon megsértődött volna ha ilyet teszek, de eszembe se jutott, vannak itthon levelek, fényképek is az exekről, nem zavar soha nem olvastam el egyet sem, pedig pakoltam a 30 év alatt egy párszor.
Magadban lépj már túl rajta! A fejedben és a lelkedben.
A férjed holmijait nincs jogod kidobni, ezt Te is tudod.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van?
- Étteremvezetők/Szakácsok/szakácsnők, vagy hasonló munkakörű fórumozók véleményét kérem
- Tapasztalt műkörmösök véleményét kérem
- Járt már valaki Sorrentóban? Ha van valakinek élménye, véleménye, ötlete kérem válaszoljon.