Tapasztalt műkörmösök véleményét kérem (beszélgetés)
A levegősödés és a törés az két külön dolog. A köröm statikája nem csak a c-ívtől függ.
Az meg, hogy valakinek nem bírja az anyagot a körme, ritka, mint a fehér holló. Csak a körmösök szeretik ezt a kifogást.
Nem csak a c-ív miatt lehet.Tényleg van olyan akinek ledobja a körme.Én 4 hetente járok,le sose törik a tetejébe már beleakad a hajam,ott levegős.
Persze függ anyagminőségtől,rendesen lereszelte e,tapadáselősegítő stb.
Ha lefotózod oldalról, felülről, megmondom.
Sanszos, hogy rossz a köröm statikája, a többi vendégnek pedig mákja van.
Viszont, ha csak most a hidegben törtek jobban, az még elfogadható, bizonyos határokon belül, mert az anyag nem bírja a nagy hőingadozást, márpedig mostanában azért volt olyan, hogy a -15-ről bement valaki a +24-be, és az már nagyon sok különbség.
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy miért törik le mindig a műkörmöm!
Először egy tapasztalatlanabb műkörmösnél voltam, majd felkerestem egy régebb óta ebben dolgozó szakembert. Első két alkalommal szuper volt 5 majd 4 hétig bírta. Meg voltam elégedve. Majd az utolsó három alkalommal le-le töredezett egy kettő. A legutolsó után viszont már egy hetesen letörött 4 db. Nem ütöttem be őket, nem voltak kitéve komolyabb megpróbáltatásnak sem. Nem tudom, hogy a körmömmel van a baj, vagy megint keressek másik szakembert? Várom az ötleteke, hogy mitől lehet ez! Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék.
- Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van?
- Házaspárok véleményét kérem!
- Étteremvezetők/Szakácsok/szakácsnők, vagy hasonló munkakörű fórumozók véleményét kérem
- Járt már valaki Sorrentóban? Ha van valakinek élménye, véleménye, ötlete kérem válaszoljon.