Házasodna a gazda ... (beszélgetés)
Ma este indult a harmadik évad.
Nádai Anikó a műsorvezető.
Két gazdasszony és hat gazda keresi párját és ők mutatkoztak be ma este.
Egyáltalán nézi valaki?
Ha igen, akkor visszajövök! :)
Sziasztok!
Kondáséknál anyuci pici fia miatt lesz tuti probléma :)
Most még minden ok,de később....
Ebben igazad van!
Azt hiszem még az sem tettszett a srácnak, hogy belenézett a telójába.
Különben én sem azt a csajt választottam volna...
Én meg tegnap olvastam az egyik hetilapban, hogy a nézők megutálták "kisBencét", mert úgy gondolják, hogy csak "arra" kellett neki a kiválasztott csaj.
Mondjuk nem ezért vagy azért, de én is úgy néztem, hogy elég sunyi kölyök lehet ez a Bence gazda. Még a műsor kezdetekor mondta is, hogy eddig élte az életét, egyik csaj a másik után, de most szeretne megállapodni...Úgy látszik nem sikerült. (A vér nem válik vízzé...)
Úgy látszik, csak a kiskondás találta meg élete párját :)
Az igazság az, hogy nem sok adást néztem, sőt talán egyet néztem végig, de azt hiszem, az rtl nem fog több szériát végigvinni ezzel a műsorral...
A minap belefutottam egy reklámba, ahol Tomi gazda a friss menyecskével boldogságozik. Hát nézem a képernyőt és rájöttem, Enikővel egy helyen dolgoztunk anno még ügyfélszolgálatos életemben. Maszekba süötött tortátak, és egy alkalommal pukámnak sütött egyet, marcipán malacokkal a közepén! :) Mikor felismertem,és utánanéztem ennek a Tomi gazdának, én olyan jót nevettem :)
Ettől függetlenül nem ez lesz az esti műsor amit remegve fogok várni. :DD
Azért nagy szám volt: Melindát választom, mert érte küzdeni kell, vagy vmi hasonlót mondott, de félmásodperccel előtte meg azt a részt mutatták, ahol Melinda kiteríti a lapjait, hogy mennyire jó nála a Bence... jó sokat kell még teperni érte.. :D
Egyedül a Tamás lányai között van az elvált (nem az Erika) asszonynak esze. Megmondta kerek-perec, nem akar vele csókolózni,mert nem ismeri még
Sziasztok!
Műtétem miatt volt szerencsém nézni a műsort......hááát egy nőt sem láttam, aki odavaló lenne.
Én tudom nő létemre, mi az hogy hajnali 3-kor kelni és késő este lefeküdni. Állatokat megetetni, takarmányt betakarítani nem könnyű feladat. A tél egy kicsit "light-osabb", viszont akkor meg hideg van és az állatok akkor is esznek és isznak meghatározott időben.
Szóval ennyi.........
Üdv. Mindenkinek!
Hát ez az!!!
Szerintem azért a gazdiknak is vannak bizonyos igényeik, de azok a nők sajnos nem érdemesek egy gazdaság/háztartás ellátásához.
Ezek a csajszik biztos arra számítanak, hogy a gazdik "termelik" a pénzt, ők meg elvezetgetik a háztartást meg elköltik a lóvéjukat.
ez nagyon igaz
szintén ez a véleményem nekem is
Végre tegnap sikerült megnéznem a műsort, elég jókat nevettem rajta!
Aki tovább olvas, felhívom figyelmét, hogy elég kritikus leszek!!! :)
Szilveszter gazda jól beválasztott, egyik csajt sem tudom elképzelni tanyasi gazdasszonyként. Pláne, mikor a tegnapi műsorban megkérte az egyik szőke csajt, hogy hozza utána a vasvillát, az meg visszakérdezett, hogy az melyik :D
Kicsit nekem olyan sebaj Tóbiásos kinézete van a Szilvi gazdának...:)
Tomi gazda nem véletlenül ragaszkodik és áradozik arról a pufi csajsziról annyira, hiszen malacokkal foglalkozik, úgy látszik nem tud elvonatkoztatni :) Az anyukája pedig tipikus anyós, az a nézés néha....
András gazda le sem tagadhatná, hogy mivel foglalkozik, a kinézete, a beszéde, a stílusa mind egy vérbeli gazdáról árulkodnak :)
Bence gazda szerintem a lehető leghozzáillőbb csajszit küldte haza tegnap, a másik kettő szerintem már elég kiélt csaj, valahogy egyik sem mutat jól mellette. Hiába mondta azt, hogy nem tudja az eszére vagy a szívére hallgasson-e, valószínűleg inkább derékon alul döntött, akármennyire is tartós kapcsira vágyik.
Azért nem minden őstermelő tudja kihasználni az állam adta "potyalóvét". És én nem emlékszem még, hogy valaha minuszos adóbevallásunk lett volna,sőt...
Lassan megszületik a 3. gyerkőcünk, de adókedvezmény nem jár, még, ha 12 gyerekünk lenne, akkor sem.
Pályázatot pedig még sosem adtunk be semmire, mindent abból veszünk, amit összekeresünk a zöldséggel és az állatokkkal.(gondolom mondanom sem kell, így elég hiányos még a gazdaságunk, de valamiből meg kell élni...)
Nekem tetszik a műsor! Szerintem az igazán mulatságos részek még ezután következnek, amikor a városi csajok belevetik magukat a vidéki életbe :DDD Lehet rajtuk röhögni majd eleget! :DD Nem minden a szép vidék, és a nyugalom! Bár kétség kívül gyönyörű, rengeteget kell azért dolgozni, hogy ilyen legyen!
Mit szóltok a különbségekhez, ahogy el lettek szállásolva a lányok? Egyik helyen igazi kis falusi világ, a másiknál meg falusi "villa"!
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Önellátó gazdálkodás nyugdíj helyett?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?