Hátrahajló méh (beszélgetés)
Teljesen mindegy.
Bár nem reprezentatív a felmérésem, mert összesen 2 ilyen embert ismerek. Mindkettőnek három gyereke lett, különösebb trükközés nélkül.
Szerintem nincs osszefugges.
viszont szedj magneziumot, en napi ket 400 mg-st szedtem (dm-es) es hat hogyismomdjam, megoldja a problemat ;)
Boldog babavarast ❤
Szia. Nekem is hátrahajlo a méhem. Simán terhes lettem mindenféle trükkök nélkül. Azt hiszem a 2.3.hónapban.
Anyum 5ször lett simán várandós :) sztem nem befolyásol semmit h hátrahajló v sem.
Amúgy én szinte tuti biztos vagyok benne mikor s hogy estem teherbe s akkor azon az éjszakán én voltam felül;)
Nálam komolyabb kivizsgálás nem volt.
Volt egy hormon vérvétel,egy hüvelyi uh és egy rákszűrés minden vizsgálat eredménye jó volt.Még ezt a hónapot rászánjuk,próbálkozunk ha eredménytelen lesz,kérek időpontot a nőgyógyászhoz,pàromnak pedig az andrológushoz :/
nekem is hátrahajló méhem van és nagyon könnyen estem teherbe.
Hogy a megfelelő pózt le tudjam irni, megnézem egycsomó szexoldal,t de azoko n nem volt a legegsszerűbb, a legnormálisabb, azt hiszem, hogy misszionárius póz a neve. ( nem tetszik,de szokták mondani, hogy "mint a parasztok ...)
És Te milyen vizsgálatokon voltál?
Ezerféle oka lehet ennek.
Banális is meg nagyon ritka, speciális is.
Én azért megnézetném most is a férjed spermaképét. Fél év sok idő. Egy injekciós kezelés pedig csak időlegesen hoz eredményt
Párom volt andrológián
nem lett jó az eredmény kevés volt a sperma szám,írtak injekciót 12 hétig kellett beadnia magának,ezután jó lett az eredmény.Viszont ennek már fél éve és mèg mindig semmi....
Szóval elméletileg már minden jó,ezért gondoltam,hogy a hátra hajló méh okozhat gondot
más kivizsgálás is történt?
a férjeddel mi van? az ő anyaga rendben?
Sziasztok.
Tudnátok segíteni,hogy hátra hajló mèh esetén melyik póz a legjobb ??
Nagyon szeretnénk babát már lassan 2 ève de sajnos nem jön :(
Gondolom ez is közre játszik.
További ajánlott fórumok:
- PCOS és hátrahajló méh. Szeretnék beszélgetni sorstársakkal.
- 13+4 hetesen még mindig hátrahajló méhem van, félek, hogy a nyomás miatt elhalhat a babám
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Erős, percekig csillapíthatatlan csuklófájdalom támaszkodásnál vagy a kézfej hátrahajlításánál. Mitől lehet?
- Mitől lehet probléma a karommal? Ha hátrahajlítom és feszül, fájni kezd vagy ha fogok valamit pl. telefont, zsibbad is a kisujjamig.
- Spirál hátrahajló méh esetén?